Ostalo > Offtopic

Mrsavice ili ipak punije

<< < (26/80) > >>

H2SO4:
nema je dugo, e jeste li je morali izbedachit bash toliko?? strah me za nju da nije digla ruku na sebe

VodaVoda:

--- Citat: Big_Rasha ---
--- Citat: VodaVoda ---Ok ljudi, nemojte mi samo izneti i anatomiju na uvid sta je sta!
Rekla sam konkretno za svoju! Nikad nisam radila posebno vezbe, a uvek je imala lep oblik, cak i u danima kad sam bila najdeblja. Hoce mi sad neko to objasniti? Mozda hrana nije stigla otici do guze..posto je pozadi :D

I da... moja drugarica ima spustenu guzu...NISTA JOJ NIJE POMOGLO!
--- Kraj citata ---
Pazi ja znam dosta ljudi koji idu u teretanu godinama i izgledaju isto kao kad su poceli da vezbaju ==> vezbanjem neces bolje izgledati???
Mislim da si ti daleko od toga da mozes biti prezadovoljna svojim prknom... Ima tu jos mnogo da se radi, ako si za to zainteresovana??? A sto se tice oblika... Jel mislis da se Ljuba Pantovic rodila sa onakvim dupetom??? Smatram da devojke kao ti, relativno nemaju blage veze sa treningom, narocito ishranom... Tako da...
--- Kraj citata ---

O cemu ti baljezgas? Procitao si jedan moj text unazad i odmah dajes glupe komentare i vredjas me. Ala imas argumenata, cemu li ti sluzi taj prefix BIG u nicku? Veliki ljudi se ne bave takvim stvarima! I molim te , zaobidji me, jer apsolutno si upao tek tako, i pravis se pametan. U nijednom postu ja nisam napisala da znam puno o treninzima,a sigurno jos manje od onih koji se profesionalno bave time..zbog toga sam i dosla da saznam vise. Ili da sam prezadovoljna sobom. E bas lupetas i pricas napamet!
I ne osudjuj druge, nego gledaj svoja posla!

Ala ima ovde zacina u corbi...a pri tom i ne znaju o cemu pisem Rolling Eyes

Pedja_Petrovic:
tsamo opusteno devojke....svima ce cika peki da da po bonu.....

Tanja U.:

--- Citat: dr_rapid ---Citat
Ali dobro, ako mislite da nisam u pravu nema problema, ali ovo misljenje cu zadrzati, pa makar za sebe. Pozzz

Kao sto sam rekao ostajem iza ovog misljenja, i drago mi je da oni koji imaju prave rezultate, podrzavaju moj stav. THX Wich i Raso. Pozz
--- Kraj citata ---

Molim. I drugi put :)

Tanja U.:

--- Citat: dulse ---witch kada tako prekrsis plan ishrane jel na treningu radis cardio ili tegove???
--- Kraj citata ---

Gle, u principu, jednom u 7 dana nije problem pojesti nesto "zabranjeno". Zapravo, cak se i preporucuje. Zbog ubrzanja metabolizma.
No, stvar je u tome sto sladoled koji sam jucer pojela nije bio planiran hahahhaa. Ma "ubila" sam se od tegova ;) i jos obukla biciklisticke pa preko njih trenerku dugih nogavica, a gore majicu bez rukava a preko nje jos jednu ali dugih. Ne mogu ti reci na sta sam licila nakon sat i po treninga  :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju