Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
natasa:
Aj mi reci koji deo sledece recenice ti nije jasan:NIJE U PITANJU AVATAR VEC POSTOVI.
Tanja U.:
Mislim da smo definitivno i previse paznje posvetili i avataru i postovima i dupetu i .. mnogo vise nego sto sve to realno zasluzuje!! Odoh citati neke pametnije teme zapocete od nekih drugih ljudi.
Zoka:
--- Citat: natasa ---
--- Citat: laracroft ---kazem ne napadam te ali svako ko vidi sliku recice u kakva pi....ili cupi itd.al te nece shvatiti ozbiljno....a mislim da samim tim sto si je stavila nisi mutava i jedva si cekala da otvoris temu i vidis kakvih si pohvala dobila.
--- Kraj citata ---
Ma ne,sta ti je,ona-citiram:"uopste nije znala da ce pored toliko dobrih guza na netu bas njena izazvati komentare..." :roll: A kad smo vec kod te tvoje"famozne"guzice,svaka vitka devojka koja se natrti,u toj pozi ima dobru bulju...Sto se lepo ne ispravis da vidimo da li je to mlohavo,spusteno ili mozda(hm)podignuto i cvrsto kao sto pricas... :roll:
--- Kraj citata ---
Natasa.. dijete... procitaj malo ono sto si napisala pa ces vidjeti sta tebe muci... ovde pricas samo o njenom dupetu, tj njenom avataru...
al uostalom necu da se mijesam.. ko sa djecom spava uspisan se budi :)
samo vi nastavite sa svadjom i nemoj slucajno da vas sta sprijeci u tome :)
Markoni:
AJMO SADA NAZAD NA TEMU
natasa:
A ti se ne vataj za moj zadnji post i ne prozivaj ako si neobavesten.Rekla sam na pocetku sta meni smeta i necu bre vise da se nabedjujem.Smaraci.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju