Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
VodaVoda:
Lepo si to reko Rasho, verovatno te zato toliko dugo nije bilo i cutao si.
Mogu samo reci jednu stvar, jedino ko je ovde ignorisao postove, sam bila ja.
Mene su ucili da PAMETNIJI POPUSTA. A i kao sto Pedjos rece, neke stvari me ne mogu uvrediti jer poticu od zajedljivih ljudi koji vode tudji zivot. Lepo je rekao Papageno, gospodjica je prosto opterecena mojim avatarom, ocito joj bode oci. Ni sama nije svesna koliko je ispala jadna. Meni lici poput onih baba torokusha koje komentarisu svaku lepo obucenu damu. E bas sa njima bih te poredila. Tvoj bes iskazan u postovima je strasan, prosto mislim da si se cupala za kosu dok si ga kucala. Jadnica...samo je cekala podrsku pa da prsne :D
Toliko. I da znate da mi je zaista zao sto sam nekome ukrala paznju, posto je broj devojaka ocito mali, pa vam smeta svaka nova.
I da... ovo je jedini post od mene... dalju raspravu nastavite sami.
A svako neutralan ce videti ko je ispao pametniji.
Tanja U.:
Dama? Hehehehhe. Obzirom na sliku, mislim da je izbor reci vrloo diskutabilan.
U svakom slucaju: OVU TEMU BI TREBALO ZAKLJUCATI :)
Big_Rasha:
--- Citat: VodaVoda ---Lepo si to reko Rasho, verovatno te zato toliko dugo nije bilo i cutao si.
Mene su ucili da PAMETNIJI POPUSTA. A i kao sto Pedjos rece, neke stvari me ne mogu uvrediti jer poticu od zajedljivih ljudi koji vode tudji zivot. Lepo je rekao Papageno, gospodjica je prosto opterecena mojim avatarom, ocito joj bode oci. Ni sama nije svesna koliko je ispala jadna. Meni lici poput onih baba torokusha koje komentarisu svaku lepo obucenu damu. E bas sa njima bih te poredila. Tvoj bes iskazan u postovima je strasan, prosto mislim da si se cupala za kosu dok si ga kucala. Jadnica...samo je cekala podrsku pa da prsne :D
Toliko. I da znate da mi je zaista zao sto sam nekome ukrala paznju, posto je broj devojaka ocito mali, pa vam smeta svaka nova.
--- Kraj citata ---
Pametniji popusta... Zato ovim svetom i vladaju glupi...
Ja nemam nista sa tvojom slikom... Meni ne smeta, ali tvoji postovi su strasni... Ajd pa se cujemo...
natasa:
--- Citat: VodaVoda ---Lepo si to reko Rasho, verovatno te zato toliko dugo nije bilo i cutao si.
--- Kraj citata ---
Dama... :lol: :lol: :lol: Pametniji,nemojte vise popustati stanje je ocigledno kriticno...
Najjace je bilo kad je rekla da nece vise da stavlja svoje slike da ne bi ljudi stekli nemoralnu sliku o njoj... :lol: :lol:
Markoni:
niko ne voli moju Evu Longriju
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju