Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
VodaVoda:
Ili kad kazu...mene treba neko takvu da voli. Ok, ne mozemo svi biti idealne. Ali se uzasavam zena koje se ne trude, a samo jedu:D To im nije tesko !
Mene nervira sto jako malo jedem... a gojazna sam.. Ali se trudim. Posebno sad kad ide leto. I meni treba mnooogoo manje, a moja drugarica od blizu 80kg..uziva..i mrzi je kad god je pozovem na trcanje. A da ne pricam da je hrana mamac za sve. Samo joj reci da cemo ici na palacinke..i odmah leti :D
E to me nervira!!! :oops:
Pedja_Petrovic:
mene uospte ne nerviira kada me neko zoven na palacinke....a ako me ne zove..ja odem sam..hahhahahhahah
VodaVoda:
Meni su upravo te palacinke dosle preko glave. Poznata palacinkara STA STA u Bg preko puta mog stana...svaodnevno posecivana..zato sad ima viska :cry: Jos vucem posledice cini mi se. Mada ja sam imala neku frku prosle godine,pa nisam imala mogucnosti da se aktiviram. Ali sada to radim sa puno volje :D
Ok..ali ne treba ti to biti glavni razlog izlaska nekud!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: VodaVoda ---Meni su upravo te palacinke dosle preko glave. Poznata palacinkara STA STA u Bg preko puta mog stana...svaodnevno posecivana..zato sad ima viska :cry: Jos vucem posledice cini mi se. Mada ja sam imala neku frku prosle godine,pa nisam imala mogucnosti da se aktiviram. Ali sada to radim sa puno volje :D
Ok..ali ne treba ti to biti glavni razlog izlaska nekud!
--- Kraj citata ---
.ETO..SADA SVI ZNAMO GDE STANUJES :roll: :roll:
H2SO4:
dozvoljena granica +/- 10kg :)
ma da ne sitnicharim bitno je da lichi na nesto (tj da nije gabor ili ti lopata), a kilaza je najmanji problem.
nego kad vec pominjem 'gabore' i 'lopate' stvarno mi nije jasno kako mladja zena u danasnje vrijeme moze da dopusti sebi takav izgled.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju