Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
dr_rapid:
--- Citat: natasa ---Slazem se Lara,ali tako je pocelo i prosli put-svako je rekao svoje misljenje pa vidis kako se zavrsilo.
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :agrue:
natasa:
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: natasa ---Slazem se Lara,ali tako je pocelo i prosli put-svako je rekao svoje misljenje pa vidis kako se zavrsilo.
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :agrue:
--- Kraj citata ---
E,upravo tako... :wink:
r4z3:
--- Citat: natasa ---Nismo mi krive sto nisi videla ku*ca pitaj Boga koliko pa si isfrustrirana.
--- Kraj citata ---
--- Citat: natasa ---E pa taman da iskoristim priliku:nemam obicaj da radim ovo,ali moram da povucem svoju zadnju recenicu.Preterala sam jer sam bila isprovocirana.
--- Kraj citata ---
mislim da nisi preterala zato sto si bila isprovocirana vec zato sto si ti ta koja je isfrustrirana
--- Citat: natasa ---Ja sam ovde dosla sa problemom koji zahvaljujuci savetima resavam pa evo javno obecavam da cu za tri nedelje postaviti slike da vidimo koja je bolja riba
--- Kraj citata ---
a sta je ovo? ko je to iskompleksiran?
--- Citat: natasa ---Pa to sto si upravo rekao je dokaz da nije u pitanju ljubomora.Sexy je to odradila sa ukusom-sto na nju nismo"ljubomorne"?
--- Kraj citata ---
kao sto si rekla u nekom od prethodnih postova VodaVodu je prvi kritikovao muskarac tako da sam siguran da bi isto ovako reagovala i kad bi neko napao SEXY!
Markoni:
ala volite da ofujete , e kada bi se neko pridrzavao teme bilo bi divno i svi bi ziveli u izobilju i blagostanju
r4z3:
--- Citat: Markoni ---ala volite da ofujete , e kada bi se neko pridrzavao teme bilo bi divno i svi bi ziveli u izobilju i blagostanju
--- Kraj citata ---
pa ovo je Offtopic forum, ako ne idemo u offtopic to je onda offtopic :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju