Ostalo > Offtopic

Mrsavice ili ipak punije

<< < (51/80) > >>

dr_rapid:

--- Citat: natasa ---Slazem se Lara,ali tako je pocelo i prosli put-svako je rekao svoje misljenje pa vidis kako se zavrsilo.
--- Kraj citata ---
:lol:  :lol:   :agrue:

natasa:

--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: natasa ---Slazem se Lara,ali tako je pocelo i prosli put-svako je rekao svoje misljenje pa vidis kako se zavrsilo.
--- Kraj citata ---
:lol:  :lol:   :agrue:
--- Kraj citata ---

E,upravo tako... :wink:

r4z3:

--- Citat: natasa ---Nismo mi krive sto nisi videla ku*ca pitaj Boga koliko pa si isfrustrirana.
--- Kraj citata ---

--- Citat: natasa ---E pa taman da iskoristim priliku:nemam obicaj da radim ovo,ali moram da povucem svoju zadnju recenicu.Preterala sam jer sam bila isprovocirana.
--- Kraj citata ---

mislim da nisi preterala zato sto si bila isprovocirana vec zato sto si ti ta koja je isfrustrirana

--- Citat: natasa ---Ja sam ovde dosla sa problemom koji zahvaljujuci savetima resavam pa evo javno obecavam da cu za tri nedelje postaviti slike da vidimo koja je bolja riba
--- Kraj citata ---

a sta je ovo? ko je to iskompleksiran?

--- Citat: natasa ---Pa to sto si upravo rekao je dokaz da nije u pitanju ljubomora.Sexy je to odradila sa ukusom-sto na nju nismo"ljubomorne"?
--- Kraj citata ---

kao sto si rekla u nekom od prethodnih postova VodaVodu je prvi kritikovao muskarac tako da sam siguran da bi isto ovako reagovala i kad bi neko napao SEXY!

Markoni:
ala volite da ofujete , e kada bi se neko pridrzavao teme bilo bi divno i svi bi ziveli u izobilju i blagostanju

r4z3:

--- Citat: Markoni ---ala volite da ofujete , e kada bi se neko pridrzavao teme bilo bi divno i svi bi ziveli u izobilju i blagostanju
--- Kraj citata ---

pa ovo je Offtopic forum, ako ne idemo u offtopic to je onda offtopic :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju