Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
puppeter:
ma moze JOCK samo da nije LOCK pa da svi igramo ROCK ko mister SPOCK uz neki SOCK...
hihihihihi...GROCK!
(auuuu al se nalupah....)
dosta mi, sad opet zene... 8)
laracroft:
novajlija r4....kako vec nemas pojma.....
sta jje napadas tema je zavrsena.......
nisis u toku.......
sem ako nisi simulacija voda vode....imas 7postova....bravoooo
Pedja_Petrovic:
--- Citat: r4z3 ---
--- Citat: natasa ---Nismo mi krive sto nisi videla ku*ca pitaj Boga koliko pa si isfrustrirana.
--- Kraj citata ---
--- Citat: natasa ---E pa taman da iskoristim priliku:nemam obicaj da radim ovo,ali moram da povucem svoju zadnju recenicu.Preterala sam jer sam bila isprovocirana.
--- Kraj citata ---
mislim da nisi preterala zato sto si bila isprovocirana vec zato sto si ti ta koja je isfrustrirana
--- Citat: natasa ---Ja sam ovde dosla sa problemom koji zahvaljujuci savetima resavam pa evo javno obecavam da cu za tri nedelje postaviti slike da vidimo koja je bolja riba
--- Kraj citata ---
a sta je ovo? ko je to iskompleksiran?
--- Citat: natasa ---Pa to sto si upravo rekao je dokaz da nije u pitanju ljubomora.Sexy je to odradila sa ukusom-sto na nju nismo"ljubomorne"?
--- Kraj citata ---
kao sto si rekla u nekom od prethodnih postova VodaVodu je prvi kritikovao muskarac tako da sam siguran da bi isto ovako reagovala i kad bi neko napao SEXY!
--- Kraj citata ---
.JA NAPADAM SVE ZIVO... :oops: :oops:
natasa:
--- Citat: laracroft ---sem ako nisi simulacija voda vode....imas 7postova....bravoooo
--- Kraj citata ---
To sam i ja pomislila,al rekoh ajde sad,da ne bude jovo-nanovo... :roll:
markoni87:
--- Citat: laracroft ---novajlija r4....kako vec nemas pojma.....
sta jje napadas tema je zavrsena.......
nisis u toku.......
sem ako nisi simulacija voda vode....imas 7postova....bravoooo
--- Kraj citata ---
e jbg, kad ja dodjem a ono zavrseno, a taman sam mislio....nije bitno...uvek stignem za kraj... :cry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju