Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
dulse:
pa da turisticki.. bila sam ja vec tamo ali ne leti... ali ide mi se ponovo.... :) stvarno je super provod!
decko ti na forumu?? pa ko ti je decko bre?? tj koji mu je nick??
pa i ja sam postavila slike a nisam pozirala bre... kako da poziram kada nemam nijedan misic da pokazem :(
laracroft:
nick mu je dejan sad nesto nije cest jer radi i nema vremena....ali je bio aktivniji pre par meseci.....
pa koliko te kosta letovanje tamo,ja sam samo bila u tunisu ,ali je mnogo dosadno...bejrut znam da je ozgradjen i sav je do jaja,ali ne znam za letovanje i to...koliko je siguran....tamo je normalno da izraelski avioni prelete vazdusnu granicu
DingDong:
a mozda naleti i koji ludak sa bombom na ledjima :twisted:
dulse:
ma ne bre.. to bi bilo isto kao da te neko pita da li je bezbedno doci u Beograd :)
pa cena zavisi od tvojih zahteva.... avion do tamo je 450 eura ... a ovaj hotel u koji ja idem je 120 dolara noc... e sada ima jeftinije sigurno.... ali ovaj hotel je mnogo lep i na obali.... a inace garderoba je MNOGO skupa.... hrano tu i tamo.... ali je stvarno super mesto! ja stvarno ne znam de bi isla vise.. na sva standardna i dosadna mesta sam vec isla.. i sada mi na pamet padaju ovakve ideje... imam jos par mesta koje bih bas htela da posetim ali polako :)
de ti planiras?
laracroft:
ove godine u grcku sa deckom....
inace obisla sam do sad cedlu tursku,grcka,tunis,amerika-florida i veci deo evrope posto sam rodjena u germany
imamo neki trip da oboje odemo na neku krstaricu i tako obidjemo globus i da radimo,ili da se smirimo negde u california ili bahami:)
inace on je zavrsio visu za fitnes trenera,odradice mozda neki kurs za personal trenera a ja sam nakon sto napustih medicinu otisla u ekonomske vode,interesuju me marketing,diplomatija i slicno jos ne znam....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju