Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
dr_rapid:
Samo napred dulse, i nemoj slucajno da ti padne napamet da prekidas ono sto pocnes :) Mozes ti to garant, treba malo zrtvovanja i kad se znanje zaradi, nece ono pobeci :)
Ako sta treba, tu sam ;)
laracroft:
ja imam neku cambridge zove se certificate i advanced english,to sam davno polozila,ostaje mi samo jos proficiency
nemacki bi ti najbolji bio na kolarcu tu mozes da dobijes goethe diplomu
japanski sam ucila jos u gimnaziji posto sam isla u jezicku ali privatno,par godina mada se brzo zaboravlja,sada na faxu biram azijsko pacificki region pa cu ga obnoviti
a na medicini sam latinski ucila a i ufiloloskoj smo imali to 4godine plus retorika tako da mi italijanski jako dobro ide i irancuski ali sve na pocetnom jos nivou
kad naucis nemacki razumeces i hoalndski bez problema
a engleski mi se cini ucim ceo zivot....ali sam za samo mesec dana u americi skroz izgubila britanski akcenat i poprimila americki sto se ovima u skoli nije svidelo.......
neverovatno kad boravis u zemlji kako se adaptiras
dulse:
rapidu `fala `fala.. dobro bi mi dosao na ispitu :D
pa i ja sam imala latinski i jedino sto mi je ostalo su izreke...
ja trentutno idem na casove na Insitut u Jovanovoj... bila sam i na KOlarcu ali mi termini nisu odgovarali :( moj brat ide tamo i bas je zadovoljan :)
a bre bila sam prosle godine u amsterdamu mesec dana i potpisujem da je onaj holandski odvratan! kazu da je jednostaviniji od nemackog ali izgovor.... ono je katastrofa! naucila sam samo dve stvari.. na kraju kupovine kad izlazis kao kazes `danke vel` i naravano volim te `ik fau fan jau ` :) :)
dr_rapid:
--- Citat: dulse ---rapidu `fala `fala.. dobro bi mi dosao na ispitu :D
--- Kraj citata ---
Samo na ispitu? :oops: :roll: :cry:
Bio sam i ja letos u Amsterdamu, naguzili me Holandjani samo tako, bio 2 sata i morao se vratiti. Da ne duzim, razbili mi prozor suvozaca i drpili 500 eur vrednu navigaciju :evil: :evil: :evil:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: dulse ---rapidu `fala `fala.. dobro bi mi dosao na ispitu :D
--- Kraj citata ---
Samo na ispitu? :oops: :roll: :cry:
Bio sam i ja letos u Amsterdamu, naguzili me Holandjani samo tako, bio 2 sata i morao se vratiti. Da ne duzim, razbili mi prozor suvozaca i drpili 500 eur vrednu navigaciju :evil: :evil: :evil:
--- Kraj citata ---
..guzili te holandjani 8O
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju