Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
dr_rapid:
--- Citat: dulse ---
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: dulse ---kod mene to nije kriterijum 8O
--- Kraj citata ---
Pa sto onda pitas ;)
--- Kraj citata ---
ja sam mislial na biceps triceps ttrbusnjake ovo ono.. ti imas pokvarene misli :twisted:
--- Kraj citata ---
Pa gde pise da sam ja mislio na 'ono' :D
Salu na stranu, sve zavisi kako se kome sta dopada. Sad imam 92 kg, sto na visinu 172 nije malo, a imam jos 2 meseca 'navlacenja' kilaze. Prosle sedmice kad sam izasao prisao sam trebi koja je sigurno 3-4godine starija od mene. Kasnije kad smo se zapricali priznala mi je da kad me prvo videla da je kontala u sebi 'nabildani majmun', i rekla da joj se ne svidja 'toliko', ali posto smo se 'uspesno' upoznali rekla je da joj nece smetati :)
A isto vece dok sam razgovarao s jednim drugom pridje treba i poce me pipati po rukama, bicepsu tacnije. Zato sam i fino naveo (fin sam sav, nema sta :) ), sve zavisi koliko to tebi pase, jel ;) . Pozzz dulse, ti 'neiskvareno' cedo :D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dulse ---
--- Citat: dulse ---kod mene to nije kriterijum 8O
--- Kraj citata ---
Pa sto onda pitas ;)
--- Kraj citata ---
ja sam mislial na biceps triceps ttrbusnjake ovo ono.. ti imas pokvarene misli :twisted:
--- Kraj citata ---
Pa gde pise da sam ja mislio na 'ono' :D
Salu na stranu, sve zavisi kako se kome sta dopada. Sad imam 92 kg, sto na visinu 172 nije malo, a imam jos 2 meseca 'navlacenja' kilaze. Prosle sedmice kad sam izasao prisao sam trebi koja je sigurno 3-4godine starija od mene. Kasnije kad smo se zapricali priznala mi je da kad me prvo videla da je kontala u sebi 'nabildani majmun', i rekla da joj se ne svidja 'toliko', ali posto smo se 'uspesno' upoznali rekla je da joj nece smetati :)
A isto vece dok sam razgovarao s jednim drugom pridje treba i poce me pipati po rukama, bicepsu tacnije. Zato sam i fino naveo (fin sam sav, nema sta :) ), sve zavisi koliko to tebi pase, jel ;) . Pozzz dulse, ti 'neiskvareno' cedo :D
--- Kraj citata ---
....MONSTURUME 8O
dr_rapid:
Daj Pedja, kakav ja monstrum, to je verovatno vecina voda :oops: :)
dulse:
uu brate.. 92 kile??? kako nagura to ziv bio??? :)
`nabildani majnum`??? i to smeta?? ja se ne zalim ako mi je frajer nabildani majmun
dr_rapid:
Umam osecaj da u zraku ima malo sarkazma, ako se ne varam.
E, sad ste me naterali da se skidam :oops:
Nego da ne bude da pricam na prazno evo
P.S. Pred def za 2 meseca stavljam prave, ovo je privremeno ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju