Ostalo > Offtopic

Mrsavice ili ipak punije

<< < (18/80) > >>

dulse:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: dulse ---
--- Citat: pedjos ---ma sve ima teroije..samo ti stavi svoju sliku u avatar i skini ih vise sa vrata..pa vidis da zavijaju kao gladni vukovi....

ajde dulse....
--- Kraj citata ---

pa vala kad ti kazes Pedja onda moram :D
--- Kraj citata ---
...moras..moras
--- Kraj citata ---

pa kada stavim sliku mozda me se i setim obzirom da se znamo :)
--- Kraj citata ---
.............OPPPPPAAAAA.... :oops:  :oops:  :oops: ..E JEBIGA..PA GDE SAM SADA BRLJAO??????/

DAJ STAVI TU SLIKU SADA !!!
--- Kraj citata ---

haha ma nisi brljao bre.. nego smo se upoznali u Extrimu dok sam ja tamo trenirala... pa smo pricali par puta.. davao si mi savete bre... hvala jos jednom za to :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pedjos ---ma sve ima teroije..samo ti stavi svoju sliku u avatar i skini ih vise sa vrata..pa vidis da zavijaju kao gladni vukovi....

ajde dulse....
--- Kraj citata ---

pa vala kad ti kazes Pedja onda moram :D
--- Kraj citata ---
...moras..moras
--- Kraj citata ---

pa kada stavim sliku mozda me se i setim obzirom da se znamo :)
--- Kraj citata ---
.............OPPPPPAAAAA.... :oops:  :oops:  :oops: ..E JEBIGA..PA GDE SAM SADA BRLJAO??????/

DAJ STAVI TU SLIKU SADA !!!
--- Kraj citata ---

haha ma nisi brljao bre.. nego smo se upoznali u Extrimu dok sam ja tamo trenirala... pa smo pricali par puta.. davao si mi savete bre... hvala jos jednom za to :D
--- Kraj citata ---
....AHA....... :oops:  :oops:

Zoka:
Pedja crni Pedja :)

dulse:
kako li se ti ponasas na o`ma mislis na.... 8O  :lol:

VodaVoda:

--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: dulse ---evo pitacu ja posto sam zensko u ime svi frajera ovde koji se nisu odvazili na isto.. da li je to tvoja guza???
--- Kraj citata ---

Ma pusti guzu, ja sam malo veci ljubitelj grudi, guza se moze 'dotrenirati', iako je najlepse ako je sve porpocionalno.
--- Kraj citata ---

Pa jos nisam cula da se ugradjuju vestacke guze. Tako da je najlakse ubaciti silikone. A i oblik guze se ne moze drsticno izmeniti kao sto se tebi cini. Nego..dzaba objasnjavati...ti si musko ipak!

A i veruj mi da ce se setiti ako stavis taj avatar...posto su ih mozda posmatrali u teretani :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju