Ostalo > Offtopic

Mrsavice ili ipak punije

<< < (19/80) > >>

dr_rapid:

--- Citat: VodaVoda ---
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: dulse ---evo pitacu ja posto sam zensko u ime svi frajera ovde koji se nisu odvazili na isto.. da li je to tvoja guza???
--- Kraj citata ---

Ma pusti guzu, ja sam malo veci ljubitelj grudi, guza se moze 'dotrenirati', iako je najlepse ako je sve porpocionalno.
--- Kraj citata ---

Pa jos nisam cula da se ugradjuju vestacke guze. Tako da je najlakse ubaciti silikone. A i oblik guze se ne moze drsticno izmeniti kao sto se tebi cini. Nego..dzaba objasnjavati...ti si musko ipak!

A i veruj mi da ce se setiti ako stavis taj avatar...posto su ih mozda posmatrali u teretani :D
--- Kraj citata ---

E pa izvini, ali moram te gadno razocarati. Pogledaj slike fitnesica i cak nekih laksih bilderki, pa ces videti kakve guze imaju. Kod grudi je problem sto ih neke naprosto izgube, a neke ne. Prema tome, guza se moze definitivno istrenirati da bude preslatka. Meni se daleko vise svidja istrenirana guza, nego standardna kod vecine cura, kad je opalis, ono talasa pola sata.
Evo ti primer sjajne guze, a cura je fitness champ.

Rosana Müller

VodaVoda:
Ma daj, ne moras mi sada pisati teorije. NE kapiras o cemu pricam. Moja drugarica je super izgledala, extra linija, ali joj je guza bila do patosa..i to joj je kvarilo celu sliku. A ne vidim da je nesto uspela da je podigne :roll:  A ni kruskast oblik se ne moze puno oblikovati. Ako me kontas ok, ako ne..onda zavrsti temu.

dr_rapid:
Sve se treningom moze oblikovati. Sve. Mozda ne moze idealno, ako je genetski tako 'nametnuto', ali da se treniongom ciljano ne moze popraviti i uticati na odredjeni deo tela, nije tacno.Ali dobro, ako se ne kapiramo, bolje da ne idemo dalje u sirinu. POzzz

Bane_NS:
dr_rapid - gluteus maximus se kao misic moze zategnuti ali se  oblik misica ne moze promeniti... kao sto kaze VodaVoda ...

dr_rapid:
Citat
Ali dobro, ako mislite da nisam u pravu nema problema, ali ovo misljenje cu zadrzati, pa makar za sebe. Pozzz

Kao sto sam rekao ostajem iza ovog misljenja, i drago mi je da oni koji imaju prave rezultate, podrzavaju moj stav. THX Wich i Raso. Pozz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju