Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
H2SO4:
ma hajte molim vas guzica ko guzica :)
Bane_NS:
--- Citat: dr_rapid --- Lako, i najlakse je reci ja to imam tako genetski i nikako ne mogu na to uticati i dici ruke od svega, a to nije nikakav izgovor.
--- Kraj citata ---
100% se slazem sa tobom u ovome...
jos nesto u vezi guza, mozda na oko, svaka zategnuta guza lici jedna na drugu, ali opet svaka zategnuta guza zategnuta je na svoj nacin... sada ne znam koliko si me razumeo... to je moje vidjenje cele ove stvari...
poz.
B.
VodaVoda:
Niko nije pricao o trazenju izgovora za oblikovanje. Pricam o tome da postoji razlika izmedju necega sto je prirodno..i sto je bogom dato..u odnosu na nesto..sto se cak i korigovanjem opet ne moze promeniti. I tako i ostaje.
Hvala bogu, te me neko skontao. Pozdrav Bane :D
Bane_NS:
tako je VodaVoda, pozdrav i tebi :) ... necu sada da se hvalim da sam neki expert za guze, ali ja devojke s ledja (pored kose) najlakse prepoznajem preko guze... jednostavno nemoze se pogresiti. and btw znam dosta devojka koje se aktivno bave sportom i opet postoje vidne razlike... sve su zategnute ali opet oblik je svugde unikatan...
VodaVoda:
Svakako..o tome ja sve vreme dubim :roll: Naravno da je lepo zategnuto, ali oblik je oblik, on se ne moze skroz promeniti, ali skroz. Posebno recimo kruskast oblik :roll:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju