Ostalo > Offtopic

POVISEN PRITISAK

<< < (2/5) > >>

Djolex:
A sto  da ne treniram ..  pa kontam da nije tolko strasno da ne smem  trenirati...

Pirat:
pa znas kako bato , ti imas malo vise od diskretno povecanog pritiska.... 140 nije bas za zajebanciju, a moze da bude 1000 razloga zasto ti je to tako...  tako dok ne ustanovis koliki ti je pritisak i dok ne budes miran sa tim , ja ti ne bih preporucio da treniras , ti imas i vecu razliku imedju donjeg i gornjeg ....

Djolex:
Nista onda cu malo da ga pratim ovih dana.. pa da vidim a inace sestra mi je doktor tako da ce se i to resiti.. samo joj jos nisam rekao " sad ce da  bude prica , to ti je od tvoje teretane i protejina :) "

Pirat:
reko si sestri koja ti je jos usto doktor da pijes proteine? ti si looooood  :P salim se, kazme ti moze da bude od trenutak , stresa nekog skorog sta ve3c tako nekih banalnih razloga , a moze da bude i ozbiljan uzrok s kojim se ne da zezati tako....  zato to treba proveriti da ne razmisljas , jer ako je sve u redu tebi pritisak ne treba da prelazi 120-30/ 80....

sasacg:
Ma opusti se,meni je tokom citave prosle nedelje bio 90/40 ;D ;D ;D Otkucaji 48/min hahaha...

jbg,od juce ponovo na treningu :wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju