Multimedia > Slike/Muškarci

Markus Ruhl guestposing at the Loaded Cup

<< < (3/6) > >>

thor:

--- Citat: pedjos ---MOZDA SAM MALO I POGRESAIO SA SLIKAM AHA?????
--- Kraj citata ---

ne nikako , o ukusima je tesko raspravljati  :lol:
ti si (pretpostavljam )kao i ja malo "stariji " i sigurno poznajes ljude koje sam nabrojao i kladim se da i ti slicno gledas na to 8)
znas ono nekad je sve bilo bolje hhahaha :wink:
salu na stranu za nekoga sa 153 kg izgleda zvjerski, ali ipak ne mogu a da ne kazem steta sto flex nije one 93 pobedio i promenio tok nekih stvari....smrc
pozz  :twisted:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: thor ---
--- Citat: pedjos ---MOZDA SAM MALO I POGRESAIO SA SLIKAM AHA?????
--- Kraj citata ---

ne nikako , o ukusima je tesko raspravljati  :lol:
ti si (pretpostavljam )kao i ja malo "stariji " i sigurno poznajes ljude koje sam nabrojao i kladim se da i ti slicno gledas na to 8)
znas ono nekad je sve bilo bolje hhahaha :wink:
salu na stranu za nekoga sa 153 kg izgleda zvjerski, ali ipak ne mogu a da ne kazem steta sto flex nije one 93 pobedio i promenio tok nekih stvari....smrc
pozz  :twisted:
--- Kraj citata ---
..POPTUNO SE SLAZSEM..OSIM U OVO DELU..MALO STARIJI......DOSTA SAM STARIJI OD MNOGIH OVDE...ALI MI TO NE SMETA :twisted:  :twisted:  :twisted: ...DAPASCE 8)  :twisted:  :twisted:

thor:
al smo eitel, ja imam sijedu kosu i zene misle to je znak zrelosti (takova mi genetika)ali uz naocale mi dobro stoji, ja sam 69, kao i vino (trenirao sa stojicem, sucurem, hulkom, susom, münzerom, manimalom, samo da neke napomenem)
ne verujem da si stariji?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: thor ---al smo eitel, ja imam sijedu kosu i zene misle to je znak zrelosti (takova mi genetika)ali uz naocale mi dobro stoji, ja sam 69, kao i vino (trenirao sa stojicem, sucurem, hulkom, susom, münzerom, manimalom, samo da neke napomenem)
ne verujem da si stariji?
--- Kraj citata ---
..NARAVNO DA NE...JA SAM 72.....DOBRA BERBA..TAKO KAZU :twisted:  :twisted:

MR.BIG:
Lazu te, `69 je ona prava godina : )

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju