Ostalo > Offtopic

Novi virus i u Srbiji?

<< < (2/2)

kikko:

--- Citat: NemanjaBG  April 30, 2009, 03:54:56 posle podne ---  Ja juce vidim iz basa penzionera sa maskom,kunem vam se ceo bas se smeje ne moze da veruje...a penzioner stavio ruke naledja i bole njega...sav vazan kako on vodi racuna kao oni u svetu..opreza nikad dosta...;D

--- Kraj citata ---
hahah......extra :D
ti matroci su neverovatni....jebe im se za sve osim za sebe....pre neki dan komsinica odvede dete u dom zdravlja a tamo 300 penzosa po defaultu od rane zore mere pritisak....na kraju zena morala da ode kod privatno doktora jer nikad ne bi stigla na red....Treba neko da pusti buvu da ima gripa po BG-sutradan bi svi over 65 nosili maske....

Mesmer:

--- Citat: NemanjaBG  April 30, 2009, 03:54:56 posle podne ---  Ja juce vidim iz basa penzionera sa maskom,kunem vam se ceo bas se smeje ne moze da veruje...a penzioner stavio ruke naledja i bole njega...sav vazan kako on vodi racuna kao oni u svetu..opreza nikad dosta...;D

--- Kraj citata ---

i ja danas videla bakicu sa maskom :D

lepo sto brinu o ostalima ti nasi stariji sugradjani... posto cim je nose, SIGURNO znaju da se istom od gripe ne mogu zastiti, ali zato donekle mogu spreciti sirenje svoje zaraze na ostale :D

NemanjaBG:
 Ma penzioneri cu cudo :D Samo nemoj da na kraju ispadnu u pravu ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju