Ostalo > Offtopic
macici POMOC please!!! HITNO!
Inferno:
... divlji macori...ima da spremim kolac i da ih poubijam!! komsinicii su vec pojeli macice!! :(
[/quote]
WTF????????? Ovakvo nesto prvi put cujem....jesi ti sigurna da su to "divlji macori"??... i moja macka je dobila macice i ne odvaja se od njih 24h.
Jednini nacin da namamis macku je da joj kupis malo bolju hranu. Mozda je neko hrani "sa strane"...kazem mozda...zivis u nekom opakom kraju jbt.
H2SO4:
u pitanju je postporodjajna depresija i pokusaj bijega od realnosti - osoba je totalna nepripremljena, neodgovorna i nezreala za ulogu majcinstva...
good girl:
--- Citat: Inferno Maj 13, 2009, 01:55:10 pre podne ---... divlji macori...ima da spremim kolac i da ih poubijam!! komsinicii su vec pojeli macice!! :(
--- Kraj citata ---
WTF????????? Ovakvo nesto prvi put cujem....jesi ti sigurna da su to "divlji macori"??... i moja macka je dobila macice i ne odvaja se od njih 24h.
Jednini nacin da namamis macku je da joj kupis malo bolju hranu. Mozda je neko hrani "sa strane"...kazem mozda...zivis u nekom opakom kraju jbt.
[/quote]
kad kazem divlji,mislim na to da nemaju vlasnika,vec su lutalice!
stvarno? :) koliko ih imas?? :)
ne znam,nije joj losa ni ova hrana! granulice,mleko,neke iznutrice sto joj daje mama..ma zivi bre ko bubreg u loju! ;D
good girl:
--- Citat: H2SO4 Maj 13, 2009, 06:58:31 pre podne ---u pitanju je postporodjajna depresija i pokusaj bijega od realnosti - osoba je totalna nepripremljena, neodgovorna i nezreala za ulogu majcinstva...
--- Kraj citata ---
:D :D
Inferno:
Ima ih 2. Stari su oko 20-ak dana. Napreduju ko ludi. Inace to su joj prva djeca.
A to za "malo bolju hranu" nisam mislio da je lose hranis, mislim....postavila si temu na forum....to dovoljno govori o tvojoj brizi.
Nego...macke su takve, kazem mozda je neko hrani "sa strane" i onda ode. One samo gledaju kako da iskoriste svakoga i svaku situaciju da se nakrkaju hranom. Inace strasno prozdrljive zivotinje.
Pa sad....ako bi joj kupila malo one fancy hrane whiskas u konzervi ili neku drugu tog tipa.....posto ne vjerujem da se muva sa macorima dok joj djeca placu gladna kod kuce.
Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju