Ostalo > Offtopic

macici POMOC please!!! HITNO!

<< < (9/16) > >>

Inferno:
... divlji macori...ima da spremim  kolac i da ih poubijam!! komsinicii su vec pojeli macice!! :(
[/quote]

WTF????????? Ovakvo nesto prvi put cujem....jesi ti sigurna da su to "divlji macori"??... i moja macka je dobila macice i ne odvaja se od njih 24h.
Jednini nacin da namamis macku je da joj kupis malo bolju hranu. Mozda je neko hrani "sa strane"...kazem mozda...zivis u nekom opakom kraju jbt.

H2SO4:
u pitanju je postporodjajna depresija i pokusaj bijega od realnosti  - osoba je totalna nepripremljena, neodgovorna i nezreala za ulogu majcinstva...

good girl:

--- Citat: Inferno  Maj 13, 2009, 01:55:10 pre podne ---... divlji macori...ima da spremim  kolac i da ih poubijam!! komsinicii su vec pojeli macice!! :(

--- Kraj citata ---

WTF????????? Ovakvo nesto prvi put cujem....jesi ti sigurna da su to "divlji macori"??... i moja macka je dobila macice i ne odvaja se od njih 24h.
Jednini nacin da namamis macku je da joj kupis malo bolju hranu. Mozda je neko hrani "sa strane"...kazem mozda...zivis u nekom opakom kraju jbt.
[/quote]

kad kazem divlji,mislim na to da nemaju vlasnika,vec su lutalice!

stvarno? :) koliko ih imas?? :)

ne znam,nije joj losa ni ova hrana!  granulice,mleko,neke iznutrice sto joj daje mama..ma zivi bre ko bubreg u loju! ;D

good girl:

--- Citat: H2SO4  Maj 13, 2009, 06:58:31 pre podne ---u pitanju je postporodjajna depresija i pokusaj bijega od realnosti  - osoba je totalna nepripremljena, neodgovorna i nezreala za ulogu majcinstva...

--- Kraj citata ---

:D :D

Inferno:
Ima ih 2. Stari su oko 20-ak dana. Napreduju ko ludi. Inace to su joj prva djeca.

A to za "malo bolju hranu" nisam mislio da je lose hranis, mislim....postavila si temu na forum....to dovoljno govori o tvojoj brizi.
Nego...macke su takve, kazem mozda je neko hrani "sa strane" i onda ode. One samo gledaju kako da iskoriste svakoga i svaku situaciju da se nakrkaju hranom.  Inace strasno prozdrljive zivotinje.

Pa sad....ako bi joj kupila malo one fancy hrane whiskas u konzervi ili neku drugu tog tipa.....posto ne vjerujem da se muva sa macorima dok joj djeca placu gladna kod kuce.
Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju