Ostalo > Offtopic
macici POMOC please!!! HITNO!
H2SO4:
--- Citat: Inferno Maj 13, 2009, 11:21:27 posle podne ---Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.
--- Kraj citata ---
nisi ni ti
:-*
good girl:
--- Citat: Inferno Maj 13, 2009, 11:21:27 posle podne ---Ima ih 2. Stari su oko 20-ak dana. Napreduju ko ludi. Inace to su joj prva djeca.
A to za "malo bolju hranu" nisam mislio da je lose hranis, mislim....postavila si temu na forum....to dovoljno govori o tvojoj brizi.
Nego...macke su takve, kazem mozda je neko hrani "sa strane" i onda ode. One samo gledaju kako da iskoriste svakoga i svaku situaciju da se nakrkaju hranom. Inace strasno prozdrljive zivotinje.
Pa sad....ako bi joj kupila malo one fancy hrane whiskas u konzervi ili neku drugu tog tipa.....posto ne vjerujem da se muva sa macorima dok joj djeca placu gladna kod kuce.
Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.
--- Kraj citata ---
bas lepo za macice! :) jesu poceli sami da jedu? ili jos uvek sisaju?
joj te macke!! jos i da joj kupujem skuplju hranu!! videcu! :P
NemanjaBG:
E ona reklama za Whiskas je stvarno extra,,gde su samo nasli ono mace...;D Covek posle te reklame stvarno pozeli da ima macku...ali ne i ja ;D ja sam prosao kroz tu torturu sa macikama i macicima znam kakva muka moze da te zadesi :-[ :P :D
Inferno:
--- Citat: H2SO4 Maj 14, 2009, 07:19:49 pre podne ---
--- Citat: Inferno Maj 13, 2009, 11:21:27 posle podne ---Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.
--- Kraj citata ---
nisi ni ti
:-*
--- Kraj citata ---
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa
Inferno:
--- Citat: good girl Maj 14, 2009, 11:06:34 pre podne ---
bas lepo za macice! :) jesu poceli sami da jedu? ili jos uvek sisaju?
--- Kraj citata ---
Jos uvjek sisaju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju