Ostalo > Offtopic

macici POMOC please!!! HITNO!

<< < (10/16) > >>

H2SO4:

--- Citat: Inferno  Maj 13, 2009, 11:21:27 posle podne ---Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.

--- Kraj citata ---
nisi ni ti
 :-*

good girl:

--- Citat: Inferno  Maj 13, 2009, 11:21:27 posle podne ---Ima ih 2. Stari su oko 20-ak dana. Napreduju ko ludi. Inace to su joj prva djeca.

A to za "malo bolju hranu" nisam mislio da je lose hranis, mislim....postavila si temu na forum....to dovoljno govori o tvojoj brizi.
Nego...macke su takve, kazem mozda je neko hrani "sa strane" i onda ode. One samo gledaju kako da iskoriste svakoga i svaku situaciju da se nakrkaju hranom.  Inace strasno prozdrljive zivotinje.

Pa sad....ako bi joj kupila malo one fancy hrane whiskas u konzervi ili neku drugu tog tipa.....posto ne vjerujem da se muva sa macorima dok joj djeca placu gladna kod kuce.
Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.

--- Kraj citata ---

bas lepo za macice! :)  jesu poceli sami da jedu? ili jos uvek sisaju?

joj te macke!! jos i da joj kupujem skuplju hranu!!  videcu! :P

NemanjaBG:
  E ona reklama za Whiskas je stvarno extra,,gde su samo nasli ono mace...;D Covek posle te reklame stvarno pozeli da ima macku...ali ne i ja ;D ja sam prosao kroz tu torturu sa macikama i macicima znam kakva muka moze da te zadesi   :-[ :P  :D

Inferno:

--- Citat: H2SO4  Maj 14, 2009, 07:19:49 pre podne ---
--- Citat: Inferno  Maj 13, 2009, 11:21:27 posle podne ---Nije ona "osoba" da ima postporodjajnu depresiju.

--- Kraj citata ---
nisi ni ti
 :-*

--- Kraj citata ---

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa

Inferno:

--- Citat: good girl  Maj 14, 2009, 11:06:34 pre podne ---
bas lepo za macice! :)  jesu poceli sami da jedu? ili jos uvek sisaju?

--- Kraj citata ---

Jos uvjek sisaju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju