Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

3.otvoreno pr.crne gore bench press

<< < (3/3)

buum:
Mislim da je glupo zabraniti ucestvovanje na drz.pr. crnogorskim tak. trebalo ih je bodovati samo u gen.plasmanu a ne za prv. srbije
treba da bude sto vise takmicara da ovaj sport opstane!

oktagon:
E i zamolio bih vas, ubuduce kad bude odrzavano neko slicno takmicenje u CG da javite odje.  :)

P.S. Steta sto se prekide takmicenje ''JA SAM NAJJACI'', bas volim da gledam sve sportove snage

Vladar:

--- Citat: buum  Maj 20, 2009, 10:15:22 pre podne ---Mislim da je glupo zabraniti ucestvovanje na drz.pr. crnogorskim tak. trebalo ih je bodovati samo u gen.plasmanu a ne za prv. srbije
treba da bude sto vise takmicara da ovaj sport opstane!

--- Kraj citata ---

Medju sportistima nikada ni nije bilo problema, ali politika je nesto drugo. Ipak, nadam se da ce biti vise tolerancije i da ce oni koji zele da se takmice imati priliku za to, kao sto je to bilo ovog puta u Budvi ili pak na nekom od takmicenja u Srbiji za koje su vec sada momci iz CG dobili pozive od svojih kolega. :-)

--- Citat: oktagon  Maj 20, 2009, 11:04:11 pre podne ---E i zamolio bih vas, ubuduce kad bude odrzavano neko slicno takmicenje u CG da javite odje.  :)

--- Kraj citata ---

Napravio sam najavu za ovo takmicenje u Areni (iako nijesam novinar) i kasnije izvjestaj, ali eto tih dana sam bio u velikoj guzvi i jednostavno sam previdio da vec spremljeni materijal nabacim i na nas forum. Kriv sam, ali ispravicu se prvog narednog puta.

Pozdrav

vukodav:
da to je sve lepo ali ima i nas koji u opste ni nisu znali,da se ovo takmicenje odrzava... ni ti su ih kolege ili sta vec obavestili iz ko zna kojih razloga...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju