General Bodybuilding Discussion > Članci
Re: MILOS SARCEV-post workout supplement
Pedja_Petrovic:
--- Citat: rush ---Dobio sam prave odgovore jos sam se i nasmejao, sta jos covek moze da trazi od foruma :).
Za PWM cu da uzmem ISO-100, Labradu sam i ja razmisljao da uzmem da pravim MRP za posao, do sada sam mesao whey i mlevene ovsene pahuljice, sad cu uzeti V60 umesto whey-a, ako se ne varam tu ima i albumina i kazeina tako da je sigurno bolji izbor za MRP.
--- Kraj citata ---
..hehhehe..ne varas.se.... :wink: :wink: :wink: ...imas ga u extreme shopu i u extreme teretani da kupis :wink: :roll: :twisted:
drafter:
Momci namjerno sam pokrenio ovu debatu u vezi uzimanja whey proteina.
NEMAM NISTA PROTIV UZIMANJA PRAHA PROTEINA.
NAGLASAVAM DA BI GA PREPORUCIO SVIMA ...
Volio bih ako bi neko pokusao da mi objasni ocekivani proces nakon treninga.
Znaci pitanje je sledece poslje treninga sa tegovima .Glikogenske rezerve su ispraznjene...
Razmutimo sta ja znam 70-100 gr. dekstroze u vodi ili uzmemo suvoga grozdja da bi sto brze secer usao u krvotok.
Sta se dalje desava skace nivo insulina da pokupi secer kako bi nadomjestili glikogen...
Sta se desava sa proteinima koje smo uneli??? Ocekujemo sta ? da se oni ugrade vise nego sto ih je bilo ?
Da li se prvo telo angazuje da nadomjesti potroseni glikogen iz jetre,misica a tek onda ide izgradnja proteinom.Da li ce telo i protein pokusavati da pretvori u glikogen ili ce zbog przog ulaska secera u krv on biti iskoristen u svrhu koju ga i unosimo.
Naravno tu je i izgubljena voda .Ako uzmemo i kreatin ce povuci vodu koja je opet potrebana ....
Ako bi neko izlozio ovdje redosled desavanja koji se ocekuje kod post workout supplement...
Sto se tice zelatina da proizvodi se valjda kako ste naveli od kostane srzi ili sl. Mislim da on nije sigurno dobar za nas.Uostalo koliko sam cuo kostane srzi ili nekog njegovog sastojka ima valjda i u gumenim bombonima..Nebi ih vise pominjao.
Hvala
drafter
sasacg:
Insulin izmedju ostalog ima ulogu(pise u delu osteroidima u topicu "Insulin") i da povecava brzinu dopremanja UH,kreatina,proteina i svih hranljivih materija do misica.
drafter:
E da najbolje se prikljuciti na infuziju posle treninga. 8O 8O 8O 8O
Legnes okacis bocu iznad kreveta a u boci ..... :evil: :idea:
Mozda neko ima iskustva !!!???
Ej nepreterujte 8) 8) 8) ,samo opusteno 8) :D :D :D
pozdrav
drafter
Pedja_Petrovic:
--- Citat: drafter ---E da najbolje se prikljuciti na infuziju posle treninga. 8O 8O 8O 8O
Legnes okacis bocu iznad kreveta a u boci ..... :evil: :idea:
Mozda neko ima iskustva !!!???
Ej nepreterujte 8) 8) 8) ,samo opusteno 8) :D :D :D
pozdrav
drafter
--- Kraj citata ---
...verovao ili ne stari i ovo je radjen...ja sam svojim ocima gledao covek kada ide na spavanje prikljucuje se na infuciju da u toku noci kada spava ne dodje slucajno do katabolizma....to je bilo 1999.....verovao ili ne....ali ti nesto i znas o tome ha :wink: :wink: :wink: ...jer vidim da je ovaj info kao iz prve ruke...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju