General Bodybuilding Discussion > Članci

Riblje ulje i gubljenje masti-Mike Roussell

<< < (2/4) > >>

Polomac:

--- Citat: bc201  Septembar 05, 2009, 02:31:19 posle podne ---moze li neko reci nesto detaljnije o kolicinama koje bi trebalo konzumirati? nisam jos poceo da ga koristim ali planiram iz svih razloga zbog kog je zdravo a poceo sam da osecam nekad bol u zglobovima kad treniram..mislio sam da se treba pridrzavati uputstva ali sam na nekom forumu procitao da decko pije 15-30kapsula dnevno. sportom se bavim rekreativno pa me interesuje ima li efekta koristiti ga u preporucenim kolicinama iz uputstva?

--- Kraj citata ---
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12466.msg168943.html#msg168943

Donovan:
Ja sam kupio omega3 kapsule od BioTecha.
Sadrzi 90 kapsula, platio sam ih 130kn.
Jel su dobre te kapsule?
Jel se moze predozirati sa omega3 kapsulama?

84fastandfurious:
3/4 capsule  dnevno znaci dovlojno ???  oko 3 do 4gr...
pitam jel bojim se da nebi bilo previse...jel na upustvu pise 1 dnevno...?

Deja:
Ulje ne mozes predozirati (sem po pitanju kalorija).
Jedino ako ima dodataka, tipa vit. A/D ili E, onda trebas obratiti paznju da ne preteras (opet to ne moze da se pretera ako se jedan dan uzme vishe nego kontinualno).
Omega 3 kapsule nisam video da sadrze vit. A/D (njih ima u drugim ribljim uljima), ali je vit. E cest u Omega 3 kapsulama.

Sem toga, sve O3 su iste - maltene jedna firma radi sirovinu, standardizuje EPA/DHA na 1gr koliko ima i posle drugi dodaju vitamine ili nesto drugo i pakuju pod svojim imenom.

Donovan:
1 kapsula omega3 od BioTecha sadrzi 180mg EPA i 120mg DHA, dok od Natural Wealtha koji se zove omega3 kardio u 1 kapsuli sadrzi 300mg EPA i 200mg DHA.
Sta mislite koji se onda bolje isplati kupiti?
Kvaliteta omega3 kapsule se procijenjuje po njegovoj kolicini EPA i DHA?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju