Ostalo > Offtopic
Sta se to desava oko MIlosa Sarceva?
Gagi79:
Slucajno sam naisao na nemackim stranicama dosta negatvnog o Milosu Sarcevu!
Da je dobio godinu dana zabrane,zbog neke malverzacije u Aziji sa 2 njegova takmicaraitd.
Ima jos dosta toga!Dali neko zna nesto o tome?
Ipak je on najveca legenda naseg BB.
http://www.ifbbprofessionalleague.com/2007news/sarcev.htm
Pirat:
pogledaj datum ... to je cak iz 2007 me... kako si samo to iskopao svaka ti cast...
NemanjaBG:
To sam i ja bas gledao skoro,odnosno citao neke njegove postove i iscitao sam izmedju ostalog neke stvari o tome.Pisali su negativno o njemu ljudi koji se bave raznoraznim malverzacijama i prljavim namestinjama u bodybuildingu,a nije iskljuceno da se bave prljavim radnjama i u drugim sportovima.Koliko sam ja razumeo covek nije zeleo da se spusta na taj nivo jer mu je obraz preci od takvih sranja i naravno ,kada se suprotstavis takvoj masineriji pokusavaju sve da bih upropastili tvoj ugled i ukaljaju ti obraz.Sto pokusavaju i sa njim,ali opet bezuspesno...
H2SO4:
--- Citat ---Uglavnom pisali su negativno o njemu ljudi koji se bave raznoraznim malverzacijama i prljavim namestinjama u bodybuildingu,a nije iskljuceno da se bave prljavim radnjama i u drugim sportovima.
--- Kraj citata ---
uglavnom uglavnom
a ovi ostali sto ne spadaju pod to 'uglavnom' - sta oni kazu i cime se bave?
jel to mozda postoji neka organizovana masinerija koja pokushava koordinisanim akicjama da eliminishe sarcheva i sa kojim ciljem zapravo?
malo objektivnosti ne bi skodilo
NemanjaBG:
Evo nema uglanom vise,jel bolje sada ;D
Extreme Forum > Bodybuilding News & Discussion > X3M HeadQuarters > Chad Nicholls ce spremati Dennisa Wolfa za MR O!
Ovde ima zanimljivih konstatacija.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju