Ostalo > Offtopic

Blic: Farmaceuti izmisljaju bolesti

<< < (2/3) > >>

H2SO4:

--- Citat: sasacg  Jun 09, 2009, 07:56:25 posle podne ---Ma ta govna i one koji imaju,a ne pustaju lijek za sidu,rak i ostale bolesti, bih za jajca pa na sred glavne ulice...

--- Kraj citata ---
ma djecu im prasad pojela (ali ne zarazena prasad, nego zdrava prasad. jel kad je prase gripozno opadne mu apetit)

malojaci:
jebo im ja mater sto ne proizvode svi efedrin i naposim i eto im para,ne bi nista trebali izmisljati :D :D

Radomir:
Ja sam procitao u novinama da se svinjski grip ne moze preneti sa svinje na coveka, vec sa coveka na coveka. Tako da je poznato odakle vetar duva. Koliko sam cuo (ali ne mogu da tvrdim) sida je prvo bila bolest majmuna ili gorila. I kako se onda prenela na coveka? Evo jos nesto. Prva dva tri dana od kako se pojavio svinjski grip broj obolelih i umrlih je rapidno rastao. Medjutim, posle su se te cifre smanjivale, tako da je recimo u jednom momentu umrlo 5 ljudi, a ne 10 kako je u prvi mah objavljeno.
Nisu farmaceuti jedini koji dobro zaradjuju. Zamislite koliko tek zaradjuju oni sto prodaju zastitne maske?  :D Nije ni cudo sto je SARS pronadjen u Kini. Napravi se panika i onda milijardu i po Kineza kupi maske, pa vi racunajte kolika je to zarada. U prilog tome govori i podatak da su sve te bolesti nastale u zemljama sa velikim brojem stanovnista koje poseti mnogo turista. Sigurno nece naci pricji grip u Luksemburgu koji ima 2,5 miliona stanovnika i u koji niko ne putuje.

sasacg:

--- Citat: pirat  Jun 09, 2009, 09:45:25 posle podne ---
--- Citat: H2SO4  Jun 09, 2009, 06:55:30 posle podne ---tamiflu 10 tableta 3-4 hiljade dinara. vec dugo je nestashica u srbiji.
epidemiolozi iz ministarstva zdravlja srbije najavljuju talas svinjskig gripa na jesen...

--- Kraj citata ---

ma taj svinjski grip i pticji su jako cudne okolnosti koje su se desile... kako to jbt ako se po pravilu svaki virus unisti na 100 stepeni kako to i na koji nacin su se ljudi zarazavali mesom , pa to jedino da si se valjao sa ko kokoskama i u svinjcu pa da ga nakacis...   bas cudne pojave s obzirom da po nekom zlatnom pravilu epidemologije se javljaju na svakih 50 godina ali to je jbg od jednog virusa i to prodje ...

@sasacg

e tu se jedino ne slazem sa tobom , mislim da su SIDA, RAK i te zajebancije nesto sto je mnogo kompleksno pogotovo rak i mnogo daleko od leka... pa mnogo imucnih i bezobrazno bogatih ljudi bi to prvo platilo a ima ih koji boluju i koji su umrli od tih sranja... mada da farmaceutska industrija uzima pare to nije nista novo , pa samo na te vakcine covece i jos plus ako dodamo antivirusne lekove ... jebashe i jebace nam sve... drugim recimo KO NEMA PARA IMA DA UMRE end of story...

--- Kraj citata ---

Brate,zna se da je AIDS vestacki stvoren...A ako je nestop stvoreno u laboratoriji,stvoren je i medikament koji ga ubija...Kkao se Magic Johnson izlijeci?

Ne moze niko da me ubijedi da ljudski rod an ovom nivou tehnoloskog razvoja nije uspio da pronadje resenje za pomenute bolesti...ma da

H2SO4:
ma taj Medzik nije ni bio bolestan

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju