Ostalo > Offtopic

Barcelona - Arsenal (Champions League)

<< < (2/8) > >>

Markoni:

--- Citat: t1000 ---
--- Citat: Markoni ---Arsenal dobija
--- Kraj citata ---

Hoces da se kladis (samnom)? :twisted:  :twisted:  :twisted:
--- Kraj citata ---

ja se ne kladim , ali arsenal dobija , videcemo oko 23:00 ko je pogodio  :wink:

sasacg:
Svejedno mi je.Arsenal i Juventus ne podnosim,realno bi bilo da navijam za Barsu,ali su oni na kurvinski nacin izbacili moj omiljeni klub-Milan :evil:

Johny_Bravo:
Sigurno 2 ekipe koje igraju najbolji fudbal u Evropi trenutno.Iako sko svi kazu da Barsa dobija nisam bas siguran.Barsa ima zajeban napad i sredinu terena.Jos ako Messi bude igrao bice interesantno.Sad problem je sto pozadi nisu tolko jaki.Ne kazem da su slabi ali nisu nista ekstra.Jednio Pujol malo odudara od ostalih.Uostalom Ronaldihno je srce tima.Pa i u prvenstvu kad on nije igao gubili su ili igral x sa smesnim ekipama.Arsenal nazad ne moz bit jaci.Nisam video da je neko proso onu dvojicu iz Obale Slonovace.A oni su prakticno rezvrna odbrana.Sad da dam neku prognozu pojma nemam.Mozda bi malu prednost dao Arsenalu a na kladionici bi lepo zaobiso tekmu.Uostalom ko je prosle godine mogo da predvidi da ce Liverpul da dobije na kraju.Trebalo bi da bude najbolja tekma sezone.Jedva cekam da pocne. :blob6:  :blob6:  :hello1:  :hello1:  :hello1:

gaudi:
Dobija Arsenal 2:1 I to Henry oba gola

Bane_NS:
Arsenal dobija

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju