Ostalo > Offtopic

USVOJEN ZAKON O BEZBEDNOSTI U SAOBRACAJU NA PUTEVIMA!!!

<< < (6/12) > >>

BokY_LA:

--- Citat: zetz  Jun 10, 2009, 09:16:25 posle podne ---
--- Citat: BokY_LA  Jun 10, 2009, 05:32:09 posle podne ---cuo sam i da kad se polozi se polozi sa 18 godina za A mora prvo da prodje 5 godina da bi smeo da sednes na bike od 1000ccm? jel to istina? Zakon je ocajan

--- Kraj citata ---

Evo zasto treba strog zakon.

sreda, 10. jun 2009, 07:59 -> 17:16
Nesreća u Bubanj potoku
U saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka poginuli Damjan Janićijević (1987) i Miloš Marković (1984) iz Beograda. Nesreća se dogodila na oko 500 metara od naplatne rampe na autoputu Beograd-Niš.
U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko pola šest, na autoputu kod Bubanj potoka dve osobe su izgubile život. Na licu mesta poginuo je vozač Damjan Janićijević (1987) iz Beograda, dok je na putu do Urgentnog centra preminuo njegov brat od tetke, Miloš Marković (1984), takođe iz Beograda, kome je danas bio rođendan.
Nesreća se dogodila kada je vozač automobila "reno klio", koji je išao iz pravca Niša ka Beogradu, izgubio kontrolu i prešao na drugu stranu autoputa.
Saobraćajna nesreća se dogodila na oko 500 metara od naplatne rampe.
Kako je saopštila policija, saobraćaj na autoputu je normalizovan.

--- Kraj citata ---
ovo si izostavio
razlog zasto je presao u drugu traku je NEPOZNAT!

zetz:

--- Citat: BokY_LA  Jun 10, 2009, 10:13:07 posle podne ---
--- Citat: zetz  Jun 10, 2009, 09:16:25 posle podne ---
--- Citat: BokY_LA  Jun 10, 2009, 05:32:09 posle podne ---cuo sam i da kad se polozi se polozi sa 18 godina za A mora prvo da prodje 5 godina da bi smeo da sednes na bike od 1000ccm? jel to istina? Zakon je ocajan

--- Kraj citata ---

Evo zasto treba strog zakon.

sreda, 10. jun 2009, 07:59 -> 17:16
Nesreća u Bubanj potoku
U saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka poginuli Damjan Janićijević (1987) i Miloš Marković (1984) iz Beograda. Nesreća se dogodila na oko 500 metara od naplatne rampe na autoputu Beograd-Niš.
U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko pola šest, na autoputu kod Bubanj potoka dve osobe su izgubile život. Na licu mesta poginuo je vozač Damjan Janićijević (1987) iz Beograda, dok je na putu do Urgentnog centra preminuo njegov brat od tetke, Miloš Marković (1984), takođe iz Beograda, kome je danas bio rođendan.
Nesreća se dogodila kada je vozač automobila "reno klio", koji je išao iz pravca Niša ka Beogradu, izgubio kontrolu i prešao na drugu stranu autoputa.
Saobraćajna nesreća se dogodila na oko 500 metara od naplatne rampe.
Kako je saopštila policija, saobraćaj na autoputu je normalizovan.

--- Kraj citata ---
ovo si izostavio
razlog zasto je presao u drugu traku je NEPOZNAT!

--- Kraj citata ---

pretpostavka: gubljenje kontrole nad vozilom ili usled umora, ili usled povecane doze alkohola. Ako uzmes u obzir da se na autoputu uglavnom vozi brzinom preko 100 na sat, onda i najmanja nepaznja moze da bude kobna! Rezultat toga je vise nego tuzan -  dva mlada zivota su izgubljena.

Radomir:

--- Citat: Ted Arcidi  Jun 10, 2009, 01:40:18 posle podne ---da bi se povecala bezbednost sobracaja kao u Evropi,valjda bi prvo trebali da se urade normalni putevi kao sto su tamo i da se podigne standard tj plate usklade sa Evropskim da bi ljudi mogli da voze normalna kola,a ne krseve,  pa tek onda da se poostre kaznene mere

--- Kraj citata ---

Ovo za puteve si u pravu, a za krseve nisi. Ima slucajeva da u saobracajkama ucestvuju jeftini i stari automobili, ali oni nisu nas najveci problem. Najveci problem su besna kola koja voze tatini sinovi. Dobili lepa kola, a mozda su i vozacku kupili, pa misle da mogu da rade sta hoce. Pogledaj malo saobracajke, pa ces videti u cemu ljudi najcesce ginu. Dzaba nama i najbolji zakon ako se primenjuje mesec dana, pa posle radi kako ko hoce. Da bi ovaj zakon bio dobar mora prvo da se iskoreni korupcija u miliciji. Svidja mi se ovo za bodove. Samo bih ja ove sto sakupe 18 negativnih bodova slao u Crnu reku na prevaspitavanje metodom lopate.

sasacg:
Bodovi ok,ali cini mi se da je sve kumulativno bez opcije da se npr. posle godinu dana bez prekrsaja isti skidaju

Ted Arcidi:

--- Citat: Radomir  Jun 13, 2009, 12:32:14 pre podne ---
--- Citat: Ted Arcidi  Jun 10, 2009, 01:40:18 posle podne ---da bi se povecala bezbednost sobracaja kao u Evropi,valjda bi prvo trebali da se urade normalni putevi kao sto su tamo i da se podigne standard tj plate usklade sa Evropskim da bi ljudi mogli da voze normalna kola,a ne krseve,  pa tek onda da se poostre kaznene mere

--- Kraj citata ---

Ovo za puteve si u pravu, a za krseve nisi. Ima slucajeva da u saobracajkama ucestvuju jeftini i stari automobili, ali oni nisu nas najveci problem. Najveci problem su besna kola koja voze tatini sinovi. Dobili lepa kola, a mozda su i vozacku kupili, pa misle da mogu da rade sta hoce. Pogledaj malo saobracajke, pa ces videti u cemu ljudi najcesce ginu. Dzaba nama i najbolji zakon ako se primenjuje mesec dana, pa posle radi kako ko hoce. Da bi ovaj zakon bio dobar mora prvo da se iskoreni korupcija u miliciji. Svidja mi se ovo za bodove. Samo bih ja ove sto sakupe 18 negativnih bodova slao u Crnu reku na prevaspitavanje metodom lopate.

--- Kraj citata ---
nisam se mozda dobro izrazio,htedoh reci da dosta ljudi radi za sicu i da menjaju plocice na kocnicama tek kad otpadnu ili da voze sa gumama koje ne da nemaju saru,vec i zice vire iz njih,e pa sad zamisli koji je zaustavni put takvog vozila,a za klince se potpuno slazem.
Jos nesto da ne bude zabune ne smeta meni zabrana voznje u alkoholisanom stanju vec dozvoljeni procenat,zasto lepo nije odredjeno 0 promila,nego 0,3,cini mi se da bi se kod ljudi stvorila zabluda da ipak mogu pod malo alkohola da sednu za volan,pa se mozda uklope u tih 0,3,a to je bukvalno jedna casica,znaci eto para u budzet. Ako je bezbednost u pitanju nema kompromisa, 0 promila i kraj price,na to sam mislio

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju