Ostalo > Offtopic
USVOJEN ZAKON O BEZBEDNOSTI U SAOBRACAJU NA PUTEVIMA!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: ninja_bg Jun 15, 2009, 01:27:06 posle podne ---trebao si apelacionom da se zalis na presudu, pa da jebes kevu i sudiji i panduru... :) za sledeci put da znas
--- Kraj citata ---
naravno
pa bi dobio godinu zabrane i 50 000 koliko je maximalno...
a to sam pitao i tako mi je i receno
cuti i plati..jer mozes samo da dobijes jos vise..
X FRAME:
Tako je ,imao sam slican problem , platio sam dobio uslovnu 3 meseca i cao . Sta je pandur napisao u izvestaju to je bilo bogu plakati veze sa vezom nema sa onim sto se stvarno desilo , ali opet realno ti slucajevi su u manjini na srecu . Covek treba samo sa sobom da rascisti neke stvari bilo bi i manje sudara i svega . Ljudi voze brzo po svaku cenu i u saobracaju su svi nadrkani do krajnjih granica . Nema toliko kolegijalnosti vise . Prosto svi kao da su rivali to se u ocima vidi . A realno ima i onih kojima ponovni testovi i obuka nebi skodili , jer su ljudi ocigledno zaboravili propise u saobracaju . Kruzni tok garantujem 90 % ljudi bi palo da im se daju testovi . He he cuh vic pre neki dan na radiu :
" Jeste li primetili da svi koji voze brze od vas su manijaci , a oni koji voze sporije idioti !
zetz:
Rodjak mi je pricao da mu je u Belgiji stigla kazna za prekoracenje brzine, a kada je otisao da se zali pokazali su mu snimak (datum, cas, brzina kojom je isao, na kom delu puta, maltene i boju cipela koje je imao dok je vozio). E to treba uvesti i nema pandur da ti proizvoljno udara koliko si brzo isao i da li si prekoracio brzinu ili nisi.
sasacg:
Juce sam se vracao sa Avale preko Vrcina i Bubanj potoka,dakle autoputem,i na onoj nizbrdici kod ulaska u BG,prvo vidim neki dvojicu koja idu brzo i sklonim se u srednju traku,o posle 30-ak sekundi naidje jedna KRETENCINA u nekom nabudzenom jugicu i prozuji kroz makazice izmedju mene u lijevoj i nekog lika koji je bio u srednjoj traci i to sa minimum 160-170,jer sam ja isao 120-130...Znaci IDIOT nije mogao da saceka 2sek da prodjem coveka i sklonim se u srednju traku...Makakvi
Onda je nastavio da vozi cas skroz desnom (zaustavnom) trakom,pa da se sijece ljude u punoj brzini,vozi izmedju traka na par cm od drugih auta...Samo sam cekao kad ce da ubije nekog...A znate kolika je guzva nedeljom uvece kad se ljudi vracaju u BG...
Posle toga vidim na Gazeli usporeno...IMBECIL je isao najbrzom trakom i ocigledno se kurceci namjerno skoro blokirao saobracaj vozeci nekih 30-40 na sat...A iza njega ona dva pajtasa
Znaci da nisam bio sa sestrom i djevojkom i sa nekim oruzjem ili bar bejzbolkom pri ruci, tako bih stao i izlomio mu sve kosti da ne moze vise prstom da mrdne,a ne kola da vozi!!!
Kad takvi poginu,nije mi uopste zao,samo sto ce dakva dijabola da povuce jos nekog sa sobom...
I kad ti trebaju one smrde od policije da vide to,nema ih ni za lijek...A kad prekoracim dozvoljenoh 40km/h u Jurija Gagarina sa nekih 60-65 km/h redovno se pojave da uzmu koju hiljadarku za sebe
Ninjasign:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 15, 2009, 10:51:21 pre podne ---
--- Citat ---a kod sudije za prekrsaje mozes samo da mu kazes pandur me mrzi i nista vise
--- Kraj citata ---
jp.
ja sam uhvacen na radar sa prekoracnjem od 30,te majsotr krenuo da pise i ja mu kazem..NEMOJ NSITA D APISES HOCU DA PLATIM NA LICU MESTA
kaze on..ma jok..to mi radi sebe evidentriamo samo kontralu..i upisa mi podatke na parce papira.
nekolio puta sam rekao da mi ne stvara bez veze problem u sudkse troskove jer hocu da platim..ma jok.
na krjau ga pocastim sa 2 litr cole zero i on me upozori da malo nize imam jos jedna radar i ra usporim....
i nakon 6 meseci mi dodje kazna...bez mog poptis.abez bilo cega..i sa prekoracnjem od 34 na sat!!!!!!!
trazio sam suocenje jer naravno da je to ludost...
da bi odgovr ljutitog sudije bio na 3 meseca...8000 dinara kazna i 3 meseca zabrane vozenj.
bdw..prekraj nije bio ovde ko mene vec u begoradu......
toliko po postenju i postivanju zakona
--- Kraj citata ---
Pedja jedno pitanje...Jesu li te zaustavili sa novim digitalnim radarom ili sa onom starom krsinom?Ja sam čuo da ti stari nisu merodavni i da su se neki likovi izvlačili kod sudije,a kažu i da kad ne potpišeš zapisnik da ti sudija po zakonu ne može ništa jer se nisi sagalsio sa onijm što je pandur napisao ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju