Ostalo > Offtopic
USVOJEN ZAKON O BEZBEDNOSTI U SAOBRACAJU NA PUTEVIMA!!!
Gagi79:
Tako ti je U Nemackoj,radar je samo prevencija,i on treba da natera ljude da smanje brzinu!
U Nemackoj naprimer svaki normalan radio,javlja svaki pola sta gde su postavljeni radari,
ljudi zovu radio kad vide radar,i radio to odmah javlja u etar!A da nije tako,radijo nebi smeo da kaze gde je radar!
U Holandiji naprimer te slikaju od nazad tako ni nevidis da si slikan!Tu neznas nikad gde je radar,samo vidis crveno od nazad!
A ovaj nas zakon u sustini nije normalan.ustvari je smesan,8 bodova za pretecanje sa desne strane, ;D ;D ;D ;D
;D ;D ::) ::) ??? ??? ???
IGOR_X3M:
--- Citat: Gagi79 Januar 28, 2010, 03:07:30 posle podne ---Tako ti je U Nemackoj,radar je samo prevencija,i on treba da natera ljude da smanje brzinu!
U Nemackoj naprimer svaki normalan radio,javlja svaki pola sta gde su postavljeni radari,
ljudi zovu radio kad vide radar,i radio to odmah javlja u etar!A da nije tako,radijo nebi smeo da kaze gde je radar!
U Holandiji naprimer te slikaju od nazad tako ni nevidis da si slikan!Tu neznas nikad gde je radar,samo vidis crveno od nazad!
A ovaj nas zakon u sustini nije normalan.ustvari je smesan,8 bodova za pretecanje sa desne strane, ;D ;D ;D ;D
;D ;D ::) ::) ??? ??? ???
--- Kraj citata ---
Pa brate i ja zivim u Svajcarskoj pa nisam primetio da policija postavlja tablu gde pise pazi radar i smanji brzinu jer ne zelimo da ti uzmemo pare :D :D :D, sakriju se oni iza drveta i jedva cekaju da naidje neko kao ja da im popuni malo kasu,
a sto se tice rdija i ovde se ljudi ukljucuju uzivo i jave gde je radar jer na koi nacin ce policija to zabraniti ???. Ja sam platio 800 sfr sto sam nagazio MALO punu liniju ili 800 sfr sto sam na zadnjoj sajbi imao snega.
Tako da i ovde a i u celoj evropi rade oni na preveniciji saobracajki to stoi, ali takodje im je veoma bitno da sto vise uzmu para na kaznama ...
Gagi79:
Da to vazi za radare koji su pokretni,i sa njima policija nema nista to rade privatne firme koje imaju ugovore sa gradom.
Ali oni koji su nepokretni,su 60% obelezeni sa tablom,VRSI SE KONTROLA BRZINE!
Jasno da se vrti sve oko para,ali ako ti vozis 40kmh-50kmh. brze nego sto je dozvoljeno ti si sam kriv ako te uslikaju!
Ovde ako si ispod 21kmh brzi nedobijas bodove,samo kaznui platis!A sve preko si sam kriv i treba da te kazne!
;D ;D ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju