Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (26/65) > >>

r3d:
I zirafe!

The_Bulldog:

--- Citat: good girl  Jun 28, 2009, 09:29:30 posle podne ---
--- Citat: The_Bulldog  Jun 28, 2009, 12:18:12 posle podne ---
--- Citat: H2SO4  Jun 28, 2009, 09:15:42 pre podne ---a ti ces da ostanes kuci i da spremas rucak za hrabre vojnike?

--- Kraj citata ---

Bez palacinki, ni rucak nece nista znaciti :-))

--- Kraj citata ---

uf,pa de bez palacinki!! :D :D bez njih nista!

--- Kraj citata ---

Drzim te za rec...  ;)

sasacg:
jbt al' sam sad popizdio i shvatio da smo totalno otisli u ku..c

Prebacim na Pink i vidim onaj bolesni,devijantni,idiotski,americki kviz "Trenutak istine" i jednog nasminkanog,sa pocupanim obrvama,bolesnog,kretenskog pedera koji javno prica o tome kako je ih je majka nnjegovog decka uhvatila dok su se zavlacili jedan drugom u govna,kako je dozivio erekciju na casu jer je on nastavnik u skoli!!!

Peder,kome se i iz ponasanja,oblacenja,sminkanja vidi ko je i sta je,nastavnik u skoli?

jbt ne mogu da verujem sta se kod nas prikazuje na tv-u,prihvatamo sve bolestine od onih idiota americkih...

Odgledam to 2-3 min i prebacim da ne bi razbio tv,i naletim na nekog naseg predstavnika na takmicenju u govornistvu u Engleskoj...i opet pedercina...

jbt pa dokle?I jos takvi treba da mi paradiraju gradom?

Lacika1991:
da i ja sam gledao trenutak istine,celu emisiju,i sad nemogu da zamislim da recimo neka deca,ne kažem da sam ja sad neki bog zna koliko star čitavih 18,ali da recimo neko dete sa 8-9 godina gleda tv u večernje sate,što sigurno ima takvih,i gleda tu emisiju i čuje sva ona pitanja što su postavljali a pitanja su više nego glupava,ko je gledao shvatiće,ode ovaj svet u tri lepe

H2SO4:
slomit im kosti (da omeksha meso) i onda bacit prascima da ih pojedu zive

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju