Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
MAXX:
Treba ima jebati mamicu bolesnu svima koliko ih ima.... bolesnu i bezobraznu, kao da ovaj narod nema drugo sta da radi nego da brine o njihovoj navodnoj ugrozenosti!
bebac:
--- Citat: MAXX Jul 22, 2009, 01:42:15 posle podne ---Treba ima jebati mamicu bolesnu svima koliko ih ima.... bolesnu i bezobraznu, kao da ovaj narod nema drugo sta da radi nego da brine o njihovoj navodnoj ugrozenosti!
--- Kraj citata ---
Aloooo ja tebe ne psujem :D ;D :D ;D
Eto jer vidite iz komentara MAXXa da ima istine u tome da smo "ugroženi" :D
Nepričaj sa njim nabodiiii gaaaaa, nabodiiii ga, nabodi gaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Radomir:
Neka nam rade sta hoce, ali cemo Bebac i ja 20. septembra okrenuti novi list i izboriti se za nasa prava. Dosta smo trpeli uvrede. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Meni je smesan naziv parade - PARADA PONOSA :D :D :D :D Zanima me kakav ce to ponos da pokazuju ;)
bebac:
--- Citat: Radomir Jul 22, 2009, 03:49:29 posle podne ---Neka nam rade sta hoce, ali cemo Bebac i ja 20. septembra okrenuti novi list i izboriti se za nasa prava. Dosta smo trpeli uvrede. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Meni je smesan naziv parade - PARADA PONOSA :D :D :D :D Zanima me kakav ce to ponos da pokazuju ;)
--- Kraj citata ---
DOSTAAAAAAAAAAAAAAAA VIŠE !!!
Čik dođite na paradu sve ću da Vas slomim, prepoznaćete me lako ja sam onaj feminizirani ;D :D ;D :D prihvatam tuču 30toro na jednog...ajde pi.ke, ČIK ;D ;D ;D ;D ;D
bojan lepojevic:
--- Citat: bebac Jul 22, 2009, 03:53:55 posle podne ---
--- Citat: Radomir Jul 22, 2009, 03:49:29 posle podne ---Neka nam rade sta hoce, ali cemo Bebac i ja 20. septembra okrenuti novi list i izboriti se za nasa prava. Dosta smo trpeli uvrede. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
DOSTAAAAAAAAAAAAAAAA VIŠE !!!
Čik dođite na paradu sve ću da Vas slomim, prepoznaćete me lako ja sam onaj feminizirani ;D :D ;D :D prihvatam tuču 30toro na jednog...ajde pi.ke, ČIK ;D ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
bebac, podelicu tvoju sliku drugarima sa severa..cisto da te ne pomesaju sa nekim :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju