Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (30/65) > >>

MAXX:
Treba ima jebati mamicu bolesnu svima koliko ih ima.... bolesnu i bezobraznu, kao da ovaj narod nema drugo sta da radi nego da brine o njihovoj navodnoj ugrozenosti!

bebac:

--- Citat: MAXX  Jul 22, 2009, 01:42:15 posle podne ---Treba ima jebati mamicu bolesnu svima koliko ih ima.... bolesnu i bezobraznu, kao da ovaj narod nema drugo sta da radi nego da brine o njihovoj navodnoj ugrozenosti!

--- Kraj citata ---

Aloooo ja tebe ne psujem  :D ;D :D ;D

Eto jer vidite iz komentara MAXXa da ima istine u tome da smo "ugroženi"  :D

Nepričaj sa njim nabodiiii gaaaaa, nabodiiii ga, nabodi gaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Radomir:
Neka nam rade sta hoce, ali cemo  Bebac i ja 20. septembra okrenuti novi list i izboriti se za nasa prava. Dosta smo trpeli uvrede.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Meni je smesan naziv parade - PARADA PONOSA  :D :D :D :D Zanima me kakav ce to ponos da pokazuju  ;)

bebac:

--- Citat: Radomir  Jul 22, 2009, 03:49:29 posle podne ---Neka nam rade sta hoce, ali cemo  Bebac i ja 20. septembra okrenuti novi list i izboriti se za nasa prava. Dosta smo trpeli uvrede.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Meni je smesan naziv parade - PARADA PONOSA  :D :D :D :D Zanima me kakav ce to ponos da pokazuju  ;)

--- Kraj citata ---

DOSTAAAAAAAAAAAAAAAA VIŠE !!!

Čik dođite na paradu sve ću da Vas slomim, prepoznaćete me lako ja sam onaj feminizirani  ;D :D ;D :D  prihvatam tuču 30toro na jednog...ajde pi.ke, ČIK  ;D ;D ;D ;D ;D

bojan lepojevic:

--- Citat: bebac  Jul 22, 2009, 03:53:55 posle podne ---
--- Citat: Radomir  Jul 22, 2009, 03:49:29 posle podne ---Neka nam rade sta hoce, ali cemo  Bebac i ja 20. septembra okrenuti novi list i izboriti se za nasa prava. Dosta smo trpeli uvrede.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

DOSTAAAAAAAAAAAAAAAA VIŠE !!!

Čik dođite na paradu sve ću da Vas slomim, prepoznaćete me lako ja sam onaj feminizirani  ;D :D ;D :D  prihvatam tuču 30toro na jednog...ajde pi.ke, ČIK  ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

bebac, podelicu tvoju sliku drugarima sa severa..cisto da te ne pomesaju sa nekim :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju