Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
sasacg:
Bilo bi tako i kod nas da lopine nisu stavile pare sebi u dzep,a ovaj nesrecni narod mora decenijama da vraca ono sto su oni pozajmili!!!
Ma u stvari i nije nesrecni narod,sami su birali tu stoku!!!
X FRAME:
Neki put mi dodje da prodam sve sto imam , i odem na Kubu da sagradim jednu kucu od dasaka , jednu mini teretanu , cekam lepe turistkinje iz celog sveta i da me boli kita za sve . Krkam ribu i rizu svaki dan molim se bogu da tako ostane , pijem mohito uvece i gledam kako Alonso iz Ferarija delje Vettela .
Ti panduri sto ce da ih cuvaju ja mislim da bi oni samo cekali zeleno svetlo za akciju , ali nece biti ko da stisne taj taster . Jebg pred Srbijom uvek izbor smrt ili sramota , na zalost .
Pozdrav svima . Bg cure najbolje kao i uvek ! ! !
sasacg:
--- Citat: X FRAME Septembar 17, 2009, 04:59:29 posle podne ---Neki put mi dodje da prodam sve sto imam , i odem na Kubu da sagradim jednu kucu od dasaka , jednu mini teretanu , cekam lepe turistkinje iz celog sveta i da me boli kita za sve . Krkam ribu i rizu svaki dan molim se bogu da tako ostane , pijem mohito uvece i gledam kako Alonso iz Ferarija delje Vettela .
--- Kraj citata ---
Bravo maestro,isto mislimo,osim ovog poslednjeg,gdje bi po mom Sebastian drao Alonsa ;D
Evo i jedan vic:
*Žive dva pederu zajedno u stanu**.*
*Ujutru jedan ulazi u kupatilo, a drugi već je u unutra, napunio kadu i
šeta govno po vodi**.
**Šta radiš to, pita ga ovaj?*
*KUPAM NAŠE ČEDO!!!***
;D
X FRAME:
MA nek bude i tako samo nek se vozi , cirkus ne sme da stane . ;D
Vic je dobar al je crn do koske .. ;D .
Ja mislim da to nece zaziveti kod nas nista spec. uprkos ovoj paradi i i sl . Bar se nadam jbg .
AcoCarobnjak:
Ljudi nemojte se puno nadati sto se tice razbijanja te parade.
Jer ce vise da bude zandarma i pandura na ulici nego svih aktivista te pederske populacije.
Muka mi je kad vidim naseg ministra policije, koji je to licemer, hostapler i spekulant, ko je pratio politicku scenu srbije zadnjih godina taj zna o cemu pricam.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju