Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (42/65) > >>

sasacg:
Bilo bi tako i kod nas da lopine nisu stavile pare sebi u dzep,a ovaj nesrecni narod mora decenijama da vraca ono sto su oni pozajmili!!!

Ma u stvari i nije nesrecni narod,sami su birali tu stoku!!!

X FRAME:
Neki put mi dodje da prodam sve sto imam , i odem na Kubu da sagradim jednu kucu od dasaka , jednu mini teretanu , cekam lepe turistkinje iz celog sveta i da me boli kita za sve . Krkam ribu i rizu svaki dan molim se bogu da tako ostane , pijem mohito uvece i gledam kako Alonso iz Ferarija delje Vettela .
  Ti panduri sto ce da ih cuvaju ja mislim da bi oni samo cekali zeleno svetlo za akciju , ali nece biti ko da stisne taj taster . Jebg pred Srbijom uvek izbor smrt ili sramota , na zalost .
 Pozdrav svima . Bg cure najbolje kao i uvek ! ! !

sasacg:

--- Citat: X FRAME  Septembar 17, 2009, 04:59:29 posle podne ---Neki put mi dodje da prodam sve sto imam , i odem na Kubu da sagradim jednu kucu od dasaka , jednu mini teretanu , cekam lepe turistkinje iz celog sveta i da me boli kita za sve . Krkam ribu i rizu svaki dan molim se bogu da tako ostane , pijem mohito uvece i gledam kako Alonso iz Ferarija delje Vettela .

--- Kraj citata ---

Bravo maestro,isto mislimo,osim ovog poslednjeg,gdje bi po mom Sebastian drao Alonsa ;D

Evo i jedan vic:

*Žive dva pederu zajedno u stanu**.*

*Ujutru jedan ulazi u kupatilo, a drugi već je u unutra, napunio kadu i
šeta govno po vodi**.

**Šta radiš to, pita ga ovaj?*

*KUPAM NAŠE ČEDO!!!***

;D

X FRAME:
MA nek bude i tako samo nek se vozi , cirkus ne sme da stane . ;D

Vic je dobar al je crn do koske ..  ;D  .

Ja mislim da to nece zaziveti kod nas nista spec. uprkos ovoj paradi i i sl . Bar se nadam jbg .

AcoCarobnjak:
Ljudi nemojte se puno nadati sto se tice razbijanja te parade.

Jer ce vise da bude zandarma i pandura na ulici  nego svih aktivista te pederske populacije.

Muka mi je kad vidim naseg ministra policije, koji je to licemer, hostapler i spekulant, ko je pratio politicku scenu srbije zadnjih godina taj zna o cemu pricam.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju