Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
Radomir:
--- Citat: good girl Septembar 18, 2009, 07:48:51 posle podne ---evo blizi se povorka ponosa (koji naziv jbt, cime li se oni ponose :D )
ovi koji nisu protiv gay parade neka se lepo presele u Englesku,tamo je svaki drugi stanovnik gay, bolesna zemlja, bolestan narod, mi to vala necemo biti!!
--- Kraj citata ---
Ne zelim da idem u Englesku, niti bilo gde. Jednom sam silom prilika morao da odem iz rodnog grada i to mi je dovoljno (ali necu sada o tome). Zelim da ostanem ovde i ne stidim se sto sam Srbin. Imamo mi mnogo vrlina, ali prebijanje pedera nije vrlina. Ja ih ne podrzavam, imam neutralan stav prema njima. Neka svako radi sta hoce ako ne povredjuje druge ljude. Mada mozda i odem u nedelju na paradu jer mi trebaju nove patike :P.
MALER:
Ma iznervirao sam se u PM!!!
Ovi naši navijači prebili onog Francuza, bore mu se za život...majku mu to stvarno nije OK, jbg tek sada će biti još više policije, sad i država i međunarodna zajednica vrši pritisak na policiju da ne dozvoljavaju nasilje, drugim rečima moraju da se dokažu na GAY paradi da ne dozvole da ih puno izlome...jbg stvarno... neznam šta da kažem.
Biće više policije nego 5 oktobra.
H2SO4:
ko ga jebe, trebo je da je u shkoli u to vrijeme. pa ginu ljudi non stop. jedna zrtva ko ni jedna...
u grobu su svi isti. nema veze jel francuz, kinez, ili laponac ...
H2SO4:
--- Citat: Radomir Septembar 19, 2009, 12:28:02 pre podne ---
--- Citat: good girl Septembar 18, 2009, 07:48:51 posle podne ---evo blizi se povorka ponosa (koji naziv jbt, cime li se oni ponose :D )
ovi koji nisu protiv gay parade neka se lepo presele u Englesku,tamo je svaki drugi stanovnik gay, bolesna zemlja, bolestan narod, mi to vala necemo biti!!
--- Kraj citata ---
Ne zelim da idem u Englesku, niti bilo gde. Jednom sam silom prilika morao da odem iz rodnog grada i to mi je dovoljno (ali necu sada o tome).
--- Kraj citata ---
tesko ti pao rastanak?
--- Citat ---Zelim da ostanem ovde i ne stidim se sto sam Srbin. Imamo mi mnogo vrlina, ali prebijanje pedera nije vrlina. Ja ih ne podrzavam, imam neutralan stav prema njima. Neka svako radi sta hoce ako ne povredjuje druge ljude. Mada mozda i odem u nedelju na paradu jer mi trebaju nove patike :P.
--- Kraj citata ---
pa jel vrlina da po glavnom sprskom gradu shetaju pederi? jel se ponosis time?
to sto ti imas neutralan stav je proizvod tvoje sebicnosti pa onda uskvih pogleda i shvatanja problematike.
jel si siguran da ih ne podrzavas, nesto te zajebava ta racunica?
DB9:
svako ko se ne pobuni protiv tih bolesnika ih na neki nacin podrzava
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju