Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (62/65) > >>

good girl:
pun Knez policije i novinara i "opasnih likova u dizel fazonu '90-ih"  , ne razumem zasto kada je otkazano   

bojan lepojevic:
slave jer su pobedili..pun grad ludaka ;)

IGOR MILANOVIC:
svi vi ovde samo prdite !
volo bih da vidim sve vas patrijte sve zajedno u prvom redu sa forum majcom na na sebi i da tako pokazete svoje stav,a ne ovako.! ja znam gde bih bio da je to odrzano ,verovatno u ul.Majke Jevosime vezan za za neki od radijetora a isto znam i za vecinu da bih ostali kuci ispred racunara
nastavili sa predenjem srpstvu i odbrani i pravima ovih ili onih ..to je realnost jbg.

Genius:

--- Citat: good girl  Septembar 20, 2009, 11:57:44 pre podne ---pun Knez policije i novinara i "opasnih likova u dizel fazonu '90-ih"  , ne razumem zasto kada je otkazano  

--- Kraj citata ---

To je zato jer Partizan igra protiv Vojvodine (radi se o fudbalu)...

H2SO4:

--- Citat: IGOR MILANOVIC  Septembar 20, 2009, 04:52:16 posle podne ---svi vi ovde samo prdite !
volo bih da vidim sve vas patrijte sve zajedno u prvom redu sa forum majcom na na sebi i da tako pokazete svoje stav,a ne ovako.! ja znam gde bih bio da je to odrzano ,verovatno u ul.Majke Jevosime vezan za za neki od radijetora a isto znam i za vecinu da bih ostali kuci ispred racunara
nastavili sa predenjem srpstvu i odbrani i pravima ovih ili onih ..to je realnost jbg.

--- Kraj citata ---
shampione ne malti mnogo
nego samo ti nastavi herojski da branis srpsto i svoje stavove protiv zloglasnih hladnih radijatore iz ulice majke jevrosime

smrt radijatorima!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju