Ostalo > Offtopic

Ko igra ovde dobar sah?

(1/4) > >>

Predator:
mislim imate fide rejting ovde 2205

Pedja_Petrovic:
IGRAM JA.....DO MI JE LEKAR PREPRUCIO UMESTO OVOG SPORAT..TO ILI PIKADO

Predator:

--- Citat: pedjos ---IGRAM JA.....DO MI JE LEKAR PREPRUCIO UMESTO OVOG SPORAT..TO ILI PIKADO
--- Kraj citata ---

igras na internetu? www.chessclub.com naj jaci sajt saha online, preko 300 Velemajsotre i preko 500 internacionalni majsotra i pun kurac Fide majstora, ima svaki dan preko 10 nasih velejamsotra i oko 20 IM za titulom, naj jaci sajt na planeti! to ja rasuturam velemajsotre svaki dan, igram na 5 min 3 min i 1 min

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Predator ---
--- Citat: pedjos ---IGRAM JA.....DO MI JE LEKAR PREPRUCIO UMESTO OVOG SPORAT..TO ILI PIKADO
--- Kraj citata ---

igras na internetu? www.chessclub.com naj jaci sajt saha online, preko 300 Velemajsotre i preko 500 internacionalni majsotra i pun kurac Fide majstora, ima svaki dan preko 10 nasih velejamsotra i oko 20 IM za titulom, naj jaci sajt na planeti! to ja rasuturam velemajsotre svaki dan, igram na 5 min 3 min i 1 min
--- Kraj citata ---
..JA SAM CRNI POJAS 3 DAN........NSITA NISAM JEO :twisted:  :twisted:

Markoni:
ja sam igrao ali mi je lekar zbog povrede preporucio da batalim jer ako bi nastavio mogao bi postati dozivotni invalid i tako sam morao zavsiti svoju fascinantnu karijeru

moj scoore : jednom sam zamalo dobio dedu , cale me dere ko jarca , burazera sam odrao dok je imao 5 godina , pokusao sam sa nekim damama da igram sah u skidanje ali takvi predlozi su imali posledice po moj obraz tako da posle ovako brilijantne karijere morao sam da batalim hahahahahahaha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju