Ostalo > Offtopic
NOVI SAJT !!!!
The_Bulldog:
--- Citat: r3d Jun 18, 2009, 10:04:02 posle podne ---Ne, ovo sto sam ja ponudio je prvenstveno unikatan, a drugo jako pregledan sajt i mislim da je to najvaznije za sajt jednog sportiste. Sve je crtano rukom, ukljucujuci logo, i trudio sam se da boje odgovaraju forumu. U svakom slucaju hvala za kritiku, nema vece pohvale za web dizajnera nego kad mu kazu da mu sajt izgleda kao template! Slika i par brusheva bi potpuno izmenili izgled sajta, dobio "realnu dimenziju" kako je ja nazivam, sada je samo 'strip crtez'
--- Kraj citata ---
Ne slazem se sa navedenim, ali OK...Necu kvariti Pedji temu, jer bi ovako mogli do jutra.
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Plus peki, kritikujem character encoding u odeljku gvozdeni ratnik... Č ć ž i ostala lepa naša slova dobila su prizvuk portugalskog i španskog ili kog već jezika sa onim kukicama, i zrakama....
Gvozdeni ratnik, i Life story bacau isti link na isti tekst sa istim karakternim greškama...
TEkst na linku biografija nema č i ć koriste no je c i c... valjalo bi to unificirati...
Potrudio sam se malo da isitničarim, u znak zahvalnosti na gomilu tvojih tekstova, koji su mi pomogli maximalno da naucim ono sto nisam znao o vezbanju i ishrani, a sve u cilju dobrih namera....
--- Kraj citata ---
ispravl;jneo
HVALA STARI NA KRITIKMA...tako i treba..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju