Ostalo > Offtopic

Kupnja Online na www.bodybuilding.com!

<< < (8/8)

Pedja_Petrovic:
opet ti kazem
slabo se razumes u popstupak
svaka roba koja dolazi IZ INOZEMSTVA je podlozna i moze biti a ne mora PODLOZNA CARINSKOM PREGLEDU..to je regulisano zakonom i to je tako
nekada,npr kao sto je tebi moze da prodje samo iz razloga sto je napisano na paketu da roba nije vrednija od tih 150eu dozvoljenih kod vas,a u srbiji je 100 eu.
medjtuim
kao posto mi zivimo na balkanu neznam dali stvarno mislis da je neko lud pa da ce da poveruje kada nekome na istu adresu stize stalno paket iz inozmestva sa uvek istiom vrednoscu te da se neko nece setiti da pogleda sta je unutra??
i sta onda?
dazba tebi racuna cak i da pise da kosta 10 eu,jer kao sto sam ti rekao oni to mogu da gledaju po njihovoj carinskoj stopi pa i ako se smiluju da ti naplate carinu,onda je naplacuju po vazecoj carinskoj stopi,a kao sto rekoh imaju sva prava da ti odzumeu robu jer to spada u PREHRANU TJ DODATKE PREHARNI a da bi uvezao u bilo koju zemlju tako nesto moras da imas milion dozvola od nadleznih ministarstva da ih sada ovde ne nabrajam.
sve u svemu
jneko moze da ti stavi 5 kg heroina i da napise da vredi 150  eu i mislis da je to relevantno da niko nikada nece da posumnja i otvori???
kao sto rekoh..
ne razumes tematiku i dobro je dok ti prolazi..
samo pici

rade32:
Picim ja punom parom  :) i sve cu tako dok me ne zeznu jednom i onda vise necu.Mada oni otvaraju svaki paket,vidis na slici selotep posta carine,to oni otvore pregledaju i onda ga ponovo zatvore.

adis88:
http://www.supplementwarehouse.com/ bolji od bb.com nesto sto mi se svidja vezano za ovaj sajt jeste ako igdje nadjeted povoljniju cijenu upisite link i ne samo da ce uraditi price match nego ce i skinuti dodatnih 5 % .... preporuka

ektomorf82:
Jel narucivao neko iz Srbije skoro i kakva su iskustva?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju