Ostalo > Offtopic
Za koga navijate?
Johny_Bravo:
Sve je to lepo, samo bilo bi interesantno da cujemo zasto bas taj klub koji ste naveli.Zbog boje na dresu, ortaka ili sta vec
Zoka:
--- Citat: Johny_Bravo ---Sve je to lepo, samo bilo bi interesantno da cujemo zasto bas taj klub koji ste naveli.Zbog boje na dresu, ortaka ili sta vec
--- Kraj citata ---
Ja sam rodjen na Grbavici, a na Grbavici je stadion, a na tom stadionu igra Zeljo...
"Volim majko Grbavico tebe i svog Zelju vise nego sebe" :)
Ravno je bogohuljenju (cak i gore) biti rodjen na Grbavici a navijati za nekog drugog... ne daj boze za pitare (Sarajevo) pljuc pljuc pljuc...
Gazi gazi gazi pitare :evil: :evil: :evil:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Lonsdale ---
--- Citat: Lonsdale ---ALCATRAZ
G1970 PFC
Cigani, bezanje vam je vrlina, strah osobina ...........................
EDIT BY PEDJOS-molim te bez ovakvih gluposti vise....pisi sta god hoces ali smrt i te fore ne moze ovde!!!
--- Kraj citata ---
Ma ok Pedja to je zajebancija, tacnije parola sa jednog derbija pre oko 5 godina. Nebitno.
--- Kraj citata ---
..ma buraz znam ja to..ali ne zelim da dodje do nekog sukoba ovde na forumu zbog fudbala..to me ne znaima..
ovo sto radite je ok.....zanimljvio je..al znas kako to krene..ti meni mamu..ja tebi tatu i ode sve u pm... :wink: :wink:
bajic:
Zasto gde mi je interesantn oda nesto dodam obicno bude Pedjosova poruka poslednja?
Nije bitno, samo da kazem Munze konza be
Navijam za bivsu Galeniku sadasnji Zemun TB87
IGOR MILANOVIC:
Da vamj a nesto kazem vi niste navijaci vi ste sipatizeri izuzem mozda nekolicine ljudi koji znaju o cemu ja pricam .Da ne ulazimo u raspravu samo neka svako sebe upita kolko ima gostovanja sa svojim klubom za koji navija i voli i onda ce tu da nadje rezultat svoje vernosti odanosti i ljubavi prema klubu.Ja navijam F.K RAD i zadnjih 7g sam maltene sam na svakoj tekmi, bila ona na Banjici ili na strani ili u prvoj ili u drugoj ligi to je ne bitno bitan je Klub i ekipa.Ove godin sam isao dok sam bio u stanju ,zbog dijete sam prikraju sezone izostao ali U.F imaja razumaevanja i postuju moj rad u mom sportu.
www.united force.org
101%U.F. BOG NA NEBU RAD NA ZEMLJI
SAMO NAS I SAMO RAD 8) 8) 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju