Ostalo > Offtopic

VAZNO PROCITAJ(svinski grip) H1N1!!!!

<< < (3/34) > >>

Pirat:

--- Citat: Kralj ist Back  Avgust 09, 2009, 12:12:38 posle podne ---samo vi ne verujte i budite samouvereni da ne kazem naivni da sve ovo je iluzija!!!  Ja za sebe i porodicu znam sta je kako je itd.... Znam da ja-mi to nemozemo da promenimo, ali MOZEM-O da IZBEGNEMO nekako sve to!!!
Svinski grip je je na pragu, Finansijska kriza je vec tu..... itd....
Pozdrav KRALJ

--- Kraj citata ---
ma mi smo budale hahahahaha ... salim se , pazi sve je moguce...

Vexxx:

--- Citat: CABAHA  Avgust 09, 2009, 03:23:36 pre podne ---Brate da je to toliko mocna ta organizacija (dakle svetski dominantna) zasto nas jednostavno ne bi posuli bombama ili nekim hemikalaijama i za tren zavrse pricu...?
Umesto da rizukuju sa tim vakcinama, a bar 50% svetske populacije im je nedostupna za vakcinaciju, kako zbog geografskog polozaja tako zbog drustvenog uredjenja... Price o apokalipsi su sastavni deo ljudske istorije....

--- Kraj citata ---

Da ali onda ne bi zaradili... :)

animalbb:
A srbi otkrili ljek...
DOMAĆA RAKIJA

ninja_bg:
ovo nije istina.. sto drugi kazu da o ovome nije istina...

Master Blaster:
Teško  da sam ikad verovao uvoznim vakcinama i serumima, uvek je tu bilo nekih afera sa njima. Sećam se uveženih vakcina i lekova iz Kine, Bugarske itd. koje smo 90-ih, kada je obelodanjeno da su loše  vraćali iz naših bolnica. Šta da vam kažem, za nas nema ‚‚ zime ", Srbija će preživeti uz Institut Torlak - ‚‚ Svetsko a naše"  :D. Torlak je sa novom opremom pojačao svoje kapacitete i od septembra će da proizvodi domaće vakcine za A H1N1  8), i ako budem morao da primim vakcinu, to nikako neće biti neki ‚‚Baxter" proizvod >:(

[http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Torlak-vakcina-u-septembru.lt.html]

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju