Ostalo > Offtopic
VAZNO PROCITAJ(svinski grip) H1N1!!!!
Pirat:
ma znaci ti maska , ona traje 8 sati pa se posle toga moze da se opere i poprska dez. sredstvom ... a sto se tice propagande , znas kako ljudi umiru ... neki su u bolnici i na aparatima za disanje , ewo citam u novinama ne znam gde tacno ali jedna studentkinja iz subotice valjda je tek sinoc skinuta sa aparata ... nakon mesec dana ...
sad jbg kapiram ja tebe ali to ne treba sad da ti bude opterecenje , nego kao navika , sasvim prirodna stvar , kao sto peres ruke pre jela itd... mislm , zasto tako neka mala stvar koja moze da ti pomogne ... zasto je izbegavati kad je ulog veliki ... pa ti ... ja ne znam za tebe dal ti studiras , radis... ali ti da si nedelju dana iskljucen iz sveta da lezis kuci sa temperaturom , ti gubis mnogo jbt da ne pricam o duzem vremenu i posle da se vratis u tok terba ti mnogo ... pa gledaj ewo ovo je bb forum ... kolko puta su takmicari sjebali formu zbog obicne prehlade??? ajd eto mozes tako da gledas ili recimo prelezis grip dve nedelje recimo i mozda jos koju ne ides u teretanu i posle se vratis pa kondicija , tonus misica snaga ode ti sve u kurac ko da nista nisi radio ... tako ti je u svemu vrlo je tesko postici rezultat i jako puno treba vremena a vrlo malo treba da se sve to sjebe ... ovo ti iz licnog iskustva govorim ... tako da daa, ja nosim masku u gspu a kad bude bio veci talas gripa nosicu gde god da krenem pa makar mi se svi smejali i zajebavali savrseno me zabole ona stvar...
sta fali onim kinezima tamo kad ih vidis na tvu svi nose maske ??? jbg...
i sad stvarno odjavljujem se sa ove teme... mish je seo u dzip pa je dobio grip i prevalio put dugacak da ga pregleda doktor macak ;D hahaha ae poz
Radomir:
Kada u GSP-u vidim nekoga sa maskom ima da poviknem De si Pirate druze :D :D :D
Inace mislim da si u pravu. Maske su svuda trazene, a i apotekari ih nose (ne svi). Meni je zelja da dodjem do nekog tovara maski, pa da ih prodajem na pijaci. Razbio bih se od para. ;)
miodrag11:
Mislim da nosenje maske umnogome psiholoski deluje na okolinu
podseca ljude na grip,
da treba prati ruke,piti vitamine,pojacavati imunitet kako ko zna i ume itd...
...edukativna da kazem uloga i to nije zanemarljivo.
Po meni smanjuje mogucnost zaraze ne puno ali u nekoj meri za onoga koji je nosi.
Tako da moj glas takodje za masku da ;)
Za vakcinu naravno NE!
djuka777:
Ja cu u onaj skafander da se obucem sto nose u filmovima kad je radioaktivno,zaraza itd. :D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: H2SO4 Novembar 07, 2009, 12:49:13 pre podne ---bolje ovako da nas pobiju fino dostojanstveno, umres u krevetu a ne da kolju, bombarduju itd
--- Kraj citata ---
hahahhahahhaha
KRALJ!!!!!!!!!!!!!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju