Ostalo > Offtopic
VAZNO PROCITAJ(svinski grip) H1N1!!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: MR.BIG Novembar 06, 2009, 09:59:23 posle podne ---Sa HIV-om im nije uspelo jer na nju padaju pederi , narkomani i budale .......... kako onda da pobiju normalan narod .......... vakcina protiv gripa
--- Kraj citata ---
BRAVO
jbg..lova je lova
neznam cemu ovoliko laprdanje o ovome i to PO KO ZNA KOJI PUT
meni odstia nije jasno da neko veruje u deda mraza i kada ima preko 25 godi!!!
i da neko moze da veruje u to da je ovaj virus nastao eto..samo tako....
NEVEROVATNO DEBILNO RAZMISLJANJE....ALI NEVEROVATNO
marelli:
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 08, 2009, 03:19:00 posle podne ---
--- Citat: MR.BIG Novembar 06, 2009, 09:59:23 posle podne ---Sa HIV-om im nije uspelo jer na nju padaju pederi , narkomani i budale .......... kako onda da pobiju normalan narod .......... vakcina protiv gripa
--- Kraj citata ---
BRAVO
jbg..lova je lova
neznam cemu ovoliko laprdanje o ovome i to PO KO ZNA KOJI PUT
meni odstia nije jasno da neko veruje u deda mraza i kada ima preko 25 godi!!!
i da neko moze da veruje u to da je ovaj virus nastao eto..samo tako....
NEVEROVATNO DEBILNO RAZMISLJANJE....ALI NEVEROVATNO
--- Kraj citata ---
yes baby ;D
CABAHA:
Ja ne mislim da je ovaj grip nastao samo tako...jebi ga, desilo se. Ali ni ne mislim da ce drasticno da smanje populaciju sveta s tim, niti ne vidim zasto bi im to bilo u interesu. Aj da hoce da smaknu odredjene etnicke grupe ali nema smisla da idu na eci-peci-pec. Vidite da u proseku umre 1 na 1000 obolelih. A to za pare, naravno! Trebaju ljudima pare, sad sto ce neki da izgube ziovt...jebi ga. To ce bog da sudi...
sasacg:
Ne mozes da uporedjus 19. vek i 21.
Danas je sve toliko napredovalo da mogu da smuckaju kakvu pozele bolest,ali isto tako i lijek,samo sto im to izgleda nije u interesu,jer zaradjuju milijarde prodajuci medikamente koji ublazavaju,a ne ikosrenjuju bolest...
A ovo oko depopulacije...Pa nece verovatno da salju iste vakcine u istocnu Evropu/Aziju/Afriku kao one sto su za SAD...
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Ali ni ne mislim da ce drasticno da smanje populaciju sveta s tim
--- Kraj citata ---
pa ko je rekao da je cilj ovog virusa to?
ovde je cilj MONEY!!!!!
a HIV je npr uradjen radi sabijanja poplucije na crnom kontitnetnu koja je vec odavno izmakla kontroli..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju