Ostalo > Offtopic

VAZNO PROCITAJ(svinski grip) H1N1!!!!

<< < (33/34) > >>

ATJ LUCKO™:

--- Citat: NemanjaBG  Decembar 03, 2009, 07:15:20 posle podne ---  Pa sta biva ako covek pokusa da izbegne i na primer izbegne vakcinaciju,daju mu otkaz,izbrisu mu identitet,ubiju ga ...sta mu rade onda ???

--- Kraj citata ---

pa to ti pise u bibiliji, da ce ljudi pocet bijezat i skrivat se ko u prvim vremenima.. na ovim klipovima sto  je djeneral postavio ima i nacin kako mogu vec "usadit" cipove a da mi toga i nismo svjesni.. i tim usadjenim se moze manipilirat kako hoces.. mjenjanje raspolozenja, agresivnosti itd..

NemanjaBG:
 Ako moze putem cureceg belog je..li smo jeza ;D

Stojke11:
Da li je stvarno procenite sami...

http://www.youtube.com/watch?v=OgLgLrBtYRc

Sasa Dimitrijevic:
Mislis li da nije stvarno, Stojke?
Ima puno ljudi koji su ostali invalidi bas od obicnih (redovnih) vakcina protiv paralize, npr..

igor2806:

--- Citat: Sasa Dimitrijevic  Decembar 20, 2009, 03:40:17 pre podne ---Mislis li da nije stvarno, Stojke?
Ima puno ljudi koji su ostali invalidi bas od obicnih (redovnih) vakcina protiv paralize, npr..

--- Kraj citata ---
Da i citao sam komentare ispod ovog klipa na utubu i govore kako je ova zena zdrava, da je cista gluma,cak se i na videu primeti da na par mesta sklanja kosu sa ociju kao ono retardirana sam a smeta mi kosa.Kao kako ona se bavi prirodnom medicinom i tako nesto, ja cisto u ovo ne verujem!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju