Ostalo > Offtopic
VAZNO PROCITAJ(svinski grip) H1N1!!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: ninja_bg Avgust 13, 2009, 10:10:51 posle podne ---cekaj ti stvarno verujes u to sto si napisao? a posle toga ce zli bankari jevreji da preuzmu ceo svet...? :)
--- Kraj citata ---
a jel ti verujes da deda mraz postji i da su ameri super nacija ???
NemanjaBG:
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 14, 2009, 01:58:01 posle podne ---
--- Citat: ninja_bg Avgust 13, 2009, 10:10:51 posle podne ---cekaj ti stvarno verujes u to sto si napisao? a posle toga ce zli bankari jevreji da preuzmu ceo svet...? :)
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
:D
ninja_bg:
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 14, 2009, 01:58:01 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
uz duzno postovanje posto si dosta stariji od mene, kakve veze ima tvoje pitanje sa mojim i sa celom ovom temom?
djuka777:
Pored toliko raka,pa onda zagadjenosti prirodne sredine,pa gladi,da ne nabrajam dalje...Treba da se plasim svinjskog gripa koji cak nije ni smrtonosan...Boli me uvo za svinjski grip,nemam snage da razmisljam o tim stvarima...Mnogo su prepumpali celu pricu ne znam zasto kad cak nije smrtonosan ...
DB9:
moraju bre ljudi nekako pare da se zarade!!!!
pa samo srbija jadna je narucila 3 miliona komada!!!!!!!!a gde su velike zemlje??????vlad pomama za vakcinama tolika da se ceka na isporuke mesecima!!!!!!milijarde su u igri!!!!!jos ce na kraju virus naravno da mutira i trebace jos vakcina.....i jos para.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju