Ostalo > Offtopic
VAZNO PROCITAJ(svinski grip) H1N1!!!!
aragorn:
Dovoljno je znati da je jedan od manjinskih vlasnika u fabrici koja proizvodi Tamiflu,Barak Obama....
Bez sumlje,ne mogu sve da predvide,pa se zato desavaju ove konfuzne krive prilikom ispitivanja,onda zahtevi Lekarske komore USA i Francuske,koje su trazile isklucivo doze bez adjuvansa,kao i reakcije raznih lekara,hemicara i sl.
Tu ima dva akcenta.
Jedan je nase licno zdravlje, A POGOTOVO DECE DO 10 GODINA STAROSTI,kao i trudnica koji moraju primiti vakcinu,ALI BEZ ADJUVANSA/ne ovu koja kod nas dolazi u prvoj transi!/.
Sasvim druga je stvar strahovita zarada od nekoliko desetina milijardi evra na globalnom nivou,ovih bitangi koji su i nama tamo 93'-94' uvalili polio vakcinu kojoj je ili bio prosao rok vise od 6 meseci ili je imala herpes zoster virus,pride...
A sve je islo putem "humanitarne pomoci" pa jos pride Odri Hepbern donela,kao "glasnik mira"...
Zlocinci!
Nekoliko reci o zdravstvenom tretmanu na Africkom kontinentu.
Ko god nije hteo da podvrgne svoju decu vakcinaciji,eksperimentalnim vakcinama sa nazivima u obliku serijskih brojeva,gubio je zdravstvenu zastitu.Pa,posle toga dodjes sa bolesnim detetom kod lekara,nemas karton vakcinacije,placas punu cenu pregleda 80-120dolara,a mesecna primanja 5-10evra....
Sta covek da kaze na sve ovo?!
Ostajem bez reci.
Bog ce im biti Sudija.
TOMI09:
triba njima presudit i prije Boga .
aragorn:
Problem sa tim je kao i kod krvne osvete...
Nema kraja lancanoj reakciji.
TheDominick:
Balkanci razbijaju jos jednu zaveru protiv covecanstva, H1N1 VS. Kis'o kupus-beli lukac-kuvana rakija, neka mi kaze neko koji to virus moze da razbije prirodni vitaminski matrix ovih truju supstanci?! ;)
Salu na starnu, ja sam hteo nesto u vezi vitaminaC, citao sam pre nekoliko godina neke terapije vezane za suzbijanje napredovanja kancera, jedna od njih je i vitaminomC gde se piramidalno povecava vitaminC cak i do 30gr./dan i tako drzi po par nedelja. Navodno nije izazivao nikakve nus pojave i na toliko velikoj kolicini u svakom slucaju na promenljvo vreme kada vladaju virusi, bakterije i klice 1gr./dan vitaminaC nikako nece biti na odmet zar ne!?
Mene je nesto steglo grlo ovih dana pa pijem dosta cajeva i uzimam po 3gr vitaminaC, ne vidim nikakve stetne pojave, nekako mi najlakse 3x dnevno po 1 tabletu od 1000mg da shutnem, za sad nema bas nikakvih problema i promena osim sto me je grlo popustilo :)
DelijaSaSevera:
http://www.youtube.com/watch?v=DT7oTQyJjZ0
evo ljudi jedan link koji sam sad nasao... normalna devojka, atleticarka, cirlidersica... dobila vakcinu za sezonski grip i pogledajte posledice.. znci ona je samo jedna od milion, ali ko nam garantuje da mi necemo biti jedni od milion...
pogotovo sto je ova vakcina za h1n1 mnogo jaca...
po mom shvatanju od virusa umiru vec bolesni ljudi uglavnom ili ljudi sa odredjenim urodjenim genetskim poremecajima, ja Hvala Bogu nikad nisam bio nesto specijalno bolestan, pa i ako me dokaci taj grip prezivecu ga i smatram da moj imuni sistem moze da se izbori sa tim na prirodan nacin... uostalom evo vec sada je kod nas registrovano preko 200 zvanicnih slucajeve, a sumnja se da ih je i oko 7000 sa blazim simptomima, dosta njih je vec i izaslo iz bolnice... znaci umrlo je 6 od ajde 300...
radije cu da rizikujem da me strefi virus sada, nego da kasnije ceo zivot imam komplikacije ili jos gore...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju