Ostalo > Offtopic
ako neko hoce da proda
duh:
--- Citat: CABAHA Avgust 31, 2009, 08:14:52 posle podne ---
--- Citat: princo Avgust 31, 2009, 06:15:09 posle podne ---Ima jedan lik iz NS-a koji je punio brasnom, dextrozom, pudingom, kakaom u prahu i tako prodavao. Valjda nisi jedan od tih.
--- Kraj citata ---
Ali pazi mesavina kakao u prahu i dekstroza nije bas za baciti... :D
--- Kraj citata ---
Ja svaki whey dosad koji sam kupio je bio otvaran, sad ko zna mozda neko tako krade whey, i mesa ko zna sa cim.
Van Helsing:
--- Citat: Miroslav357 Avgust 31, 2009, 08:04:59 posle podne ---ahahahaha. ostao sam bez texta. ne znam sta da kazem, ne znam kako da uverim ljude da nisam jedan od tih. nego reci mi kakva je bila sudbina tog lika, jer je ideja mudra :)
--- Kraj citata ---
More sumnjiv si ti tip..:)
CABAHA:
--- Citat: duh Avgust 31, 2009, 09:17:05 posle podne ---
--- Citat: princo Avgust 31, 2009, 06:15:09 posle podne ---Ima jedan lik iz NS-a koji je punio brasnom, dextrozom, pudingom, kakaom u prahu i tako prodavao. Valjda nisi jedan od tih.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ja svaki whey dosad koji sam kupio je bio otvaran, sad ko zna mozda neko tako krade whey, i mesa ko zna sa cim.
--- Kraj citata ---
Ako nije bilo zastitne folije preko otvora od kante verovatno su te zakinuli...
Miroslav357:
molim moderatora da zatvori ovu temu jer ovde nema nista za mne izgleda.
duh:
--- Citat: CABAHA Septembar 01, 2009, 06:49:14 posle podne ---
--- Citat: duh Avgust 31, 2009, 09:17:05 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ako nije bilo zastitne folije preko otvora od kante verovatno su te zakinuli...
--- Kraj citata ---
Ito bas svaki put, ali nisam jedini, vecinu koga sam pitao je rekao da se i njemu tako desavalo da kupe poluotvorenu kutiju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju