General Bodybuilding Discussion > Članci
STEROIDI SU ME ZAMALO UBILI"!
Polomac:
Drugari,hvala puno.
Jedno je sigurno,doping nije za svakog.
ricin vs. abricin:
Svaka cast na tekstu...
Kada sam citao i sam sam bio uplasen, sve docaravam situaciju... Mislim da nikada necu probati to, jednostavno bojim se i igle i rizika, bolje sporije i sigurnije..
Polomac:
Mogu nas ubiti-nezdrav nacin zivota,tezak stres,losa ishrana,alkohol,cigarete,droge sasvim sigurno i citav niz faktora.
Zloupotreba[pa tako nazvati bilo sta sto je preterano]steroida takodje nosi ogroman rizik,pogoto kod osoba koji su vec
oboleli ili sklonii nekim oboljenjima poput kardiovaskularnih,bubreznih i dr...
Momak koji prica svoju ispovest je sasvim sigurno jedan od njih.
Zloupotreba bilo cega nije dobra.
ricin vs. abricin:
Slazem se. Na kraju krajeva, mozes striktno paziti i na nacin ishrane i zivota u opste i da te udare kola pa pogines ne daj boze, znam i takav slucaj.
Kada smo kod steroida a da ne otvaram novu temu a opet ima veze sa ovim; da li samo PREKOMERNA upotreba steroida dovodi do pojave bubuljica ILI je ona skoro osnova svakog uzimanja (odnosno, da li se samo kod retkih ne javlja)? Ovo mene licno zanima jer sam od malena imao problem sa istima...
Polomac:
--- Citat: ricin vs. abricin Septembar 04, 2009, 10:00:24 posle podne ---Slazem se. Na kraju krajeva, mozes striktno paziti i na nacin ishrane i zivota u opste i da te udare kola pa pogines ne daj boze, znam i takav slucaj.
Kada smo kod steroida a da ne otvaram novu temu a opet ima veze sa ovim; da li samo PREKOMERNA upotreba steroida dovodi do pojave bubuljica ILI je ona skoro osnova svakog uzimanja (odnosno, da li se samo kod retkih ne javlja)? Ovo mene licno zanima jer sam od malena imao problem sa istima...
--- Kraj citata ---
Ko ima taj problem,ima ce jos veci pri upotrebi steroida..ali..takodje zavisi od supstance,doze,itd...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju