X3M Forum
   Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Avgust 01, 2010, 03:02:22 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
X-Fitness X-Sports
Vesti: Obavezno pročitajte Pravilnik X3M Foruma pre slanja poruka!

Stranice: 1 [2] 3 4 5
  Štampaj  
Autor Tema: Trening nogu  (Pročitano 1756 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
The_Bulldog
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Septembar 20, 2009, 01:08:41 pm »

zbog toga sam prokomentarisao jer mi se ucinilo da je ubrajas u osnovnu vezbu  Namigivanje

a posle ovoga je sve razjasnjeno  Namigivanje  Smeško Namigivanje

Opušten Opušten Opušten
Sačuvana
Deja
Light Heavyweight Member
Na mreži Na mreži

« Odgovor #16 poslato: Septembar 20, 2009, 07:40:36 pm »

@Igor, tako sam ga i ja razumeo Namigivanje
Sačuvana
The_Bulldog
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Septembar 20, 2009, 11:39:10 pm »

@Igor, tako sam ga i ja razumeo Namigivanje

Ti rece da ti ne pogadja kvadse nimalo...
Sačuvana
Deja
Light Heavyweight Member
Na mreži Na mreži

« Odgovor #18 poslato: Septembar 21, 2009, 12:29:14 am »

Pa i ne osecam da pogadja - verovatno zato sto su mi kvadsi 10x razvijeniji nego bilo koji drugi misic. I kao takva vezba mi uopste nije za kvadse...
Nije nijedan cucanj po meni za kvadse, cim mi druge grupe zakazu mnoogo pre kvadsa.
Sačuvana
The_Bulldog
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Septembar 21, 2009, 01:04:24 am »

Pa i ne osecam da pogadja - verovatno zato sto su mi kvadsi 10x razvijeniji nego bilo koji drugi misic
Pre bih rekao da zavisi od odabira varijante deadlifta

Nije nijedan cucanj po meni za kvadse, cim mi druge grupe zakazu mnoogo pre kvadsa.

?? Ovo mi bas nije najjasnije..koje ti to grupe otkazu pre kvadsa u cucnju??
Sačuvana
Deja
Light Heavyweight Member
Na mreži Na mreži

« Odgovor #20 poslato: Septembar 21, 2009, 02:11:28 am »

Pa ledja prvo... tj. max. sto smem da koristim za cucanj nije nikakav problem za kvadse, ali ne smem dalje zbog ledja jos uvek.

Deadlift radim "obican", koji bi to trebao da "dobro" pogadja kvadse?
Sačuvana
Vexxx
Light Heavyweight Member
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

323373318 vedranbox@hotmail.com
« Odgovor #21 poslato: Septembar 21, 2009, 10:43:12 am »

A koji je to obican? I voleo bi da vidim kako to radis taj cucanj kad ti ledja otkazu prvo....
Sačuvana
The_Bulldog
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Septembar 21, 2009, 10:48:40 am »

Pa ledja prvo... tj. max. sto smem da koristim za cucanj nije nikakav problem za kvadse, ali ne smem dalje zbog ledja jos uvek.
Pretpostavljam da su ti ledja bila ili su jos uvek povredjena kada ovo kazes...ne znam da li koristis slobodne tegove pri cucnju, ali sa povredom ledja mozda bi mogao da probas sa Smith masinom koja ce koliko toliko osloboditi stabilizatore napora, a i isprobaj razne polozaje stopala.

Deadlift radim "obican", koji bi to trebao da "dobro" pogadja kvadse?

Ako ovo podrazumevas pod obican, sto i jeste...onda bi i ovde morali da ti dobro rade kvadsi...zavisi na sta se koncentrises u toku pokreta i cime "vuces"...kao i koliko tezine stavljas...nadam se da nisi potpao pod filozofiju trpaj da drugi vide, a pravilan pokret zanemari...

Varijacija u kojoj ces vise pogoditi kvadse je "Sumo deadlift"...evo ti i praktican primer...mada ako su ti ledja povredjena, kreni lagano....
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=z5SXCA9SEY8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=z5SXCA9SEY8</a>
Sačuvana
Deja
Light Heavyweight Member
Na mreži Na mreži

« Odgovor #23 poslato: Septembar 21, 2009, 11:15:50 am »

Pretpostavljam da su ti ledja bila ili su jos uvek povredjena kada ovo kazes...ne znam da li koristis slobodne tegove pri cucnju, ali sa povredom ledja mozda bi mogao da probas sa Smith masinom koja ce koliko toliko osloboditi stabilizatore napora, a i isprobaj razne polozaje stopala.
Ledja su mi za sada OK, ali prosto osecam pritisak u donjem delu ledja i ne smem vishe od ~100-ak kg. (ne zelim je mozda bolje receno)

Citat
Ako ovo podrazumevas pod obican, sto i jeste...onda bi i ovde morali da ti dobro rade kvadsi...zavisi na sta se koncentrises u toku pokreta i cime "vuces"...kao i koliko tezine stavljas...nadam se da nisi potpao pod filozofiju trpaj da drugi vide, a pravilan pokret zanemari...

Taj radim.. ma kakve velike tezine, 60-80kg za deadlift i kao na slici ga i izvodim.
FYI, ja i posle leg extension (to radim sa max sto sprava dopusta, znaci 100kg) ne osecam neku upalu/bol/zamor u kvadsima. Zato i kazem, verujem ti da se aktiviraju, ali verovatno su mi razvijeniji dosta kvads od ostalih misica pa ne primete.
Sačuvana
The_Bulldog
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Septembar 21, 2009, 11:40:03 am »

Taj radim.. ma kakve velike tezine, 60-80kg za deadlift i kao na slici ga i izvodim.
OK..verovatno su te tezine male da bi ih dobro osetio na kvadsima. Sa porastom snage i vecim tezinama uz pravilan pokret, trebao bi ih bolje osetiti...

ja i posle leg extension (to radim sa max sto sprava dopusta, znaci 100kg) ne osecam neku upalu/bol/zamor u kvadsima.
Probaj negu drugu tehniku, ako su stvari kao sto kazes...zadrzi u gornjem polozaju teg3-5 sekundi, pa uradi ponavljanje i tako u krug...ne znam tvoj trening za noge, ali pretpostavljam da prvo radis sa slobodnim tegovima...tipa cucanj, iskorak..pa da leg extension radis u zadnjem delu treninga...mozda ce ti tad bolje pogadjati...ili primeni razne druge tehnike tipa super serije, drop serije i sl....
Sačuvana
Genius
Middleweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Septembar 21, 2009, 12:49:40 pm »

Smanji ti tu kilazi od 100kg na cucnju na nekih 40- idi PUN cucnj do 18 ponavljnja... i ja kad sam tovario tezine, bio to cucanj, bench, nista nisam osecao, ali od kad sam smanjio i pocevao broj ponavljanja, bogami pece lepo...
Sačuvana
Spartak
Global Moderator
Super-heavyweight Member
Na mreži Na mreži

« Odgovor #26 poslato: Septembar 21, 2009, 01:08:48 pm »

ja prvi put cujem da nekome cucnjevi ne pogadjaju quadse...? probaj ovo sto sto rece Bulldog i Genius
Sačuvana

u sita oca, poprdljiva djeca...
Pedja_Petrovic
Admin
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

THE GENERAL OF ARMY

WWW E-mail
« Odgovor #27 poslato: Septembar 21, 2009, 01:27:53 pm »

ja prvi put cujem da nekome cucnjevi ne pogadjaju quadse...? probaj ovo sto sto rece Bulldog i Genius

hehehheh
x 114
Sačuvana

Deja
Light Heavyweight Member
Na mreži Na mreži

« Odgovor #28 poslato: Septembar 22, 2009, 01:58:35 am »

A gde sam ja to rekao za cucanj?
Sačuvana
The_Bulldog
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Septembar 22, 2009, 02:13:02 am »

Evo ovde....
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 5
  Štampaj  

Prebaci se na:  

The Nutrition Shop X3M GYM The Nutrition Shop
Extreme Photographer Predrag Petrović