Ostalo > Offtopic

Hardkor teretana VS Fensi teretana

<< < (2/6) > >>

Vexxx:
xD

Sasa Dimitrijevic:
Da ja sam takodje za hard core varijantu.. Ali od skoro kao vlasnik teretane shvatio sam da pare leze u fansy tipu teretane a ne hard core varijanti..
Znaci rekreativci ce veoma rado platiti i dvostruko vecu cenu clanarine samo da prostor bude cist i uredan,  da u teretanu ne dolaze cudni i ogromni tipovi... :)  
Za razliku od njih klasicni hard core builderi, gde i sam sebe ubrajam gledaju da svaki dinar ustede za hranu ili za neki juice... tako da generalno u bodybuildingu nema para... :))))

Vladar:
Nedavno sam imao razgovor sa gazdom jednog novog gyma u PG. I on je nabacio pricu... ne trebaju mu builderi.... aha kazem...

Ja sam builder i dizem jako, treba mi i rack i gomila velikih tegova, a po njegovom opisu ja mu ne trebam.... Gdje god vjezbam dodje ekipa ljudi koja godinama trenira samnom... I za razliku od fensi tipova koji su mu ciljna grupa i treniraju 2 mjeseca pred ljeto, moji i ja treniramo i placamo 12 mjeseci clanarinu, kupujemo 12 mjeseci godisnje supse, opremu ete ect... ja sam pravi klijent, a ne neka fensi ribica koja odradi 15 treninga godisnje, od mene uzmu mnogo vise novca.... Idem tamo dje je najboja oprema jer tako najbolje treniram i nije mi zao da platim najskuplji gym u CG, jer je igrom slucaja jedini gym sa tegovima od 50 i vise kilograma, koji mozda samo ja koristim ali ipak ih imaju... to je gym, zahebi hardcore i softcore, gym mora da ima sve za svakoga... samo tako moze da radi kako treba... a trenirati u nekoj podrumcini sa 3000 eura vrijednosti spravama, kad postoje klubovi sa vrhunskom opremom, pravi klubovi... meni dok gazim 33. godinu je apsolutno neprihvatljivo.

Hardcore je ciniti sve sto je potrebno da bi se postigao cilj, a nema nista hardcore u treniranju u nekom prljavom podrumu sa zardjalim tegovima!

Sasa Dimitrijevic:
Da Vladar, dopunio si ono sto ja nisam rekao.. Zato sam ja pokusao da napravim univerzalnu teretanu da ima mesta za svakog i za coveka koji zeli da se ozbiljno bavi Bb a i za najobicnijeg rekreativca koji mozda sastavi jedva 3 treninga nedeljno. Naposletku ja sam tu moju teretanu napravio prevashodno zbog mene, kao mesto gde cu ja da treniram. A sa druge strane treba da se gledaju i finansijski momenti jer ako nista drugo treba makar da se otplate sprave. Ne moze se meriti veci grad kao tvoj ili neki drugi sa veoma malim mestom kao sto je moje. Ovde ima par teretana koje su bas tipicno muske. U njima su iskljucivo bilderi (ako tako mogu da se nazovu) i tu obicni rekreativci (devojke, zene, stariji ljudi) nikada nece ni korciti. Dok je moja teretana unisex :) i moze da dodje bukvalno bilo ko da trenira.

tenssa:
Imam srecu pa idem u normalnu teretanu. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju