Ostalo > Offtopic

Procaskajmo o tiketu....

<< < (11/26) > >>

MilanceOlympia:
evo jedan korisni za nas kockare :)

http://www.come2bet.com/

sasacg:
Sve mi se cini da vise ne moze nista da se pogodi kolike se namestaljke prave...

Prije 2-3 nedelje Fiorentina-Napoli na 1 kvota 1.85 iako Fio ima kuci sve 4 pobede,a Napl sva 4 poraza koliko se secam...I vidim smrdi nesto,a ko je gldeao tekmu zna o cemu pricam.,..
I na kraju 0:1

Prosle nedelje,Juve razbije Genevu 5:2,a onda za vikend opet protiv Napolija kod kice i kvota 1.55...Mnooogooo...Juvevodi 2:0 i na kraju 2:3...Znaci namestaljka 99%

Ove nedelje mi smrdi kec na Genovu protiv ocajne Siene od 1.65...Videcemo,nadam se da nisam u pravu,ali mi izgleda da su rezultati previse cudnu da bi bila koincidencija

Donovan:
U talijanskoj ligi ima dosta momcadi koji igraju 3 za 3. ;)

Radomir:
Jaoooooooo, danas hteo da igram 2 na Rad - Spartak, kvota bil 4, a rezultat 3:1 za Spartak. Medjutim, tek sam nekoliko minuta pre utakmice hteo da uplatim i ne bih stigao.

MilanceOlympia:
Španija Kup : Tenerife vs Celta
 Datum: 2009-11-10 /// Početak: 20:00:00

Tenerife želi uspeh u ovom takmičenju

Tenerife će ugostiti Seltu u utorak uveče kao domaćin na stadionu Halidoro Rodriquey Lopez. Trener Tenerifea, Jose Luis Oltra je izjavio da je Kup kralja veoma važno takmičenje za njegov tim i da oni žele da se kvalifikuju u narednu rundu. On očekuje da će ih navijači podržati kao i uvek. Nakon dva poraza zaredom na gostovanjima Tenerife je uzeo jedan bod kod kuće u poslednjem ligaškom meču protiv Malage. Vodili su 2:0 nakon 27 minuta prvog poluvremena ali je do kraja utakmice Malaga uspela da postigne dva gola i otme 2 boda iz dyepa Tenerifeu. Njihova glavna snaga je na domaćem terenu gde su izgubili samo jednom i pobedili na tri utakmice sa golom razlike. U prvom meču su izgubili u Vigu 1:2 pre dve nedelje i sada moraju da pokriju tu razliku. Igrači su motivisani i sve je spremno za prolazak u narednu rundu ovog važnog takmičenja. Jamie White, Daniel Kome i Ayoze Garcia nisu na raspolaganju za ovaj susret.

Selta ima problema u Segundi

Igrači Selte su došli večeras na Tenerife da bi igrali u utorak revanš meč nokaut faze Kupa kralja. Takodje je i predsednik Carlos Mourinho doputovao sa timom i dao na važnosti ovom meču. Imaju vodjstvo iz prvog meča i njihova ideja će biti da sačuvaju tu razliku i odbrane svoj gol. Selta se nalazi u zoni ispadanja u Segundi i svakako žele da urade nešto više u tom takmičenju tako da će trener Eusebio verovatno izvesti rezervni sastav ovoga puta. Pobedili su u poslednjem ligaškom duelu protiv poslednjeplasiranog Kasteljona a nakon ovog meča ih očekuje veoma važan put u Sevilju i utakmica protiv Betisa gde moraju da uzmu neki bod. Trener Eusebio će imati problema jer Sergio Ortega, Oubina, Jonathan Vila i Edu Moya su van ekipa za ovaj meč.

Mnogo bolji timovi imaju problema na Tenerifama

Ova dva tima su igrala pet puta u poslednje dve godine i domaći tim je uvek bio mnogo uspešniji. Tenerife je jak domaćinski tim i u poslednja 3 susreta protiv Selte kod kuće uvek su postizali po 3 gola. Ukoliko bolje pogledamo pozicije oba kluba, možemo videti da je Tenerife mnogo relaksiraniji sastav i da mogu da nastave učešće u ovom takmičenju bez kalkulacija. Selta bi mogla da pokuša da sačuva rezultat iz prve utakmice ali mislim da ovoga puta imaju previše problema u Segundi i odbrana neće biti previše pametna taktika.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju