Ostalo > Offtopic
Procaskajmo o tiketu....
X FRAME:
--- Citat: Shumadinac Novembar 10, 2010, 02:36:09 posle podne ---Ma, u pravu si. Narocito ne volim ova vanderdna kola u sred nedelje, jos ako je kup, tu bude padanja zestokih.
Najverovatnije cu da secekam vikend ili da se malo vise bacim na Championship, ali mi uvek bilo mrsko da igram na nesto sto ne pratim...
--- Kraj citata ---
Sve si rekao . Ja licno uhvatim 4-5 prvih liga jer to moze i da se gleda i da se cuje neka informacija i samo to igram po nekad euroliga kad je dobar hendikep , kao proslo kolo sto su na partizan sa makabijem dali +1,5 ; poklon cist , ili prvo kolo na valensiju ja mislim da je bilo +3,5 protiv panate .
Shumadinac:
Al' je bilo padanja sinoc, to je strasno.
Da sam odigrao, od ova 4 pao bih na 3... >:(
X FRAME:
Evo gledamsad euroligu , mislim da su dali velike hendikepe na bamberg i litvus , mogle bi mozda dvojke da ulete .
sasacg:
Ja sam ubo kosarku,fudbal katastrofa...jbg ipak treba da se drzim svog sporta
X FRAME:
--- Citat: sasacg Novembar 11, 2010, 05:35:10 posle podne ---Ja sam ubo kosarku,fudbal katastrofa...jbg ipak treba da se drzim svog sporta
--- Kraj citata ---
i to je postalo gadno , moze da se probere neka , ali kako pogadjaju te hendikepe ko da gledaju u buducnost . Ja sam se proslo i preproslo kolo provuko kroz iglene usi , sve za po pola i li ceo kos . Sta mislis za bamberg i litvus jel imas neki osecaj ,barsa mozda i ubije litvus ali bamberg sa realom mislim da bi mogao da izdrzi do 17 razlike
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju