Multimedia > Slike/Muškarci

Jay Cutler Mr.2009

<< < (6/39) > >>

TERZO MIRSAD:
moje misljenje Jay spreman do bola bolji nego ikad zasluzeno prvi ali mi je posebno drago za Brancha to je moj covjek uporan ko mazga i hard cor bb i jos drago mi je sto nije dex opet dobio jer se lose pokazo ko promotor bb jer je prepotentan i kai mi je odvratan jer je sklon pederizaciji i napokon dva bijelca navrhu toooooooooooooooooooooo

Spartak:

--- Citat: aNaBoLiKa  Septembar 28, 2009, 11:11:49 posle podne ---ma kai nije zalsuzio ni medju prvih 6

--- Kraj citata ---
d
ne lupetaj ! obrazlozi majstore zasto kad si strucnjak za takmicarski bodibilding ?

DB9:
@spartak
ne vredi druze,videla raja da se slikao za onaj gay sajt pre ihaha godina i sad je on odvratan i sta ti ja znam...dovoljno je procitati post jednog sampiona kao sto je mirsad terzo i videti koje je on razloge naveo zasto ne dex ili kai....sve neki van-takmicarski razlozi,pa sta je ostalo za rekreativce.....
mogu samo reci da je ova olimpija pokazala da se ipka ne ide u pravcu u kom smo ocekivali i da je pijanista iz detroita bas razocaro sto se mene tice

Spartak:

--- Citat: DB9  Septembar 29, 2009, 12:49:55 posle podne ---@spartak
ne vredi druze,videla raja da se slikao za onaj gay sajt pre ihaha godina i sad je on odvratan i sta ti ja znam...dovoljno je procitati post jednog sampiona kao sto je mirsad terzo i videti koje je on razloge naveo zasto ne dex ili kai....sve neki van-takmicarski razlozi,pa sta je ostalo za rekreativce.....
mogu samo reci da je ova olimpija pokazala da se ipka ne ide u pravcu u kom smo ocekivali i da je pijanista iz detroita bas razocaro sto se mene tice

--- Kraj citata ---
to prvo uopste nije gay site nego sajt za zene, isto ko kad bi one playboy zecice sto se slikavaju za playboy proglasio gay zato jer se slikavaju gole i turaju dildo , no dobro necu dalje da zalazim jer se od ove olimpije odjednom pojavila najezda strucnjaka rasista a to se vise nece tolerisat

bojan lepojevic:
ako neko pominje politicke motive za i protiv kai-ja onda ok i da diskutujemo..ali da ga 'estetski' diskreditujemo kao bildera, pa to vise govori o piscu teksta nego o kai-u..da je pogodio formu - NIJE a da je jedan od bildera sa najvecom perspektivom to nema sumnje. O tome mozemo do sutra..ali sta fali coveku u izgledu, bas me zanima ?? separacije i kompletnost, oblik..i to sve izgleda skladno iako ogromno, to bas ne poseduju svi top plejeri u full paketu. prica se za njegov struk, ali pogledajte malo bolje..pogotovo od pozadi, pa on i jedini ima 'normalne' glutse iako ima batake na kojima mu mogu zavide..ima on jos da radi, ali kad ubode formu-pa pa game over po mom misljenju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju