Multimedia > Slike/Muškarci

Jay Cutler Mr.2009

<< < (13/39) > >>

DB9:
pa on ni na prejudging nije imao striated shouldres?!?!?!?!?!tripujem se da su ove slike 26 sati pre izlaska na binu shopirane

Polomac:
Ne verujem da je shop,jednostavno sve to drugacije izgleda napolju,na bini,iz daljine,iz bliza..
Svejedno,on je ipak bio u vrhunskoj i neverovatnoj formi...

DB9:

--- Citat: Polomac  Oktobar 02, 2009, 09:46:42 posle podne ---Ne verujem da je shop,jednostavno sve to drugacije izgleda napolju,na bini,iz daljine,iz bliza..
Svejedno,on je ipak bio u vrhunskoj i neverovatnoj formi...

--- Kraj citata ---
to se mora priznati da je izasao nikad bolji i odusevio sve i sto kaze pedja odradio je nesto sto mi ostali mozemo samo da nagadjamo sta i zato kapa dole! bilo je evidentno da mu  je sve teze i teze bilo da se spremi prosle godine da su povrede uzimale danak pa i taj sintol ali on uradi totalni refresh organizmu i napravi nevidjenu formu.....kako,s cim,na ciju preporuku s koji treningom....kojim magijama????mozda nikad necemo saznati......

legendArni:

--- Citat: DB9  Oktobar 02, 2009, 10:03:18 posle podne ---
to se mora priznati da je izasao nikad bolji i odusevio sve i sto kaze pedja odradio je nesto sto mi ostali mozemo samo da nagadjamo sta i zato kapa dole! bilo je evidentno da mu  je sve teze i teze bilo da se spremi prosle godine da su povrede uzimale danak pa i taj sintol ali on uradi totalni refresh organizmu i napravi nevidjenu formu.....kako,s cim,na ciju preporuku s koji treningom....kojim magijama????mozda nikad necemo saznati......

--- Kraj citata ---

ajde cuti leba ti vise,  sta kakve magije si ti prso skroz? Sta ti ima da saznas? Po tebi ovo je photo shop tako da eto ti to znas vec kako je uradio....

nenadns:
meni je jedino cudno sto on uopste ne izgleda "flat" na ovim slikama...ne izgleda ispuvano i mlohavo....bas me zanima kako bi izgledao na  bini da je ovakav izasao

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju