Multimedia > Slike/Muškarci

Jay Cutler Mr.2009

<< < (15/39) > >>

DB9:
ja ne govorim da su sopirane iz razloga da on ne moze nikad tako da se spremi ili ne znam ni ja sta,ja sam samo razmisljao logicki.kako je moguce da sad ima striates all over a tu je bio proskle godine sintol?!?!?!?!?to do sada nikad niko nije uradio

Spartak:
dosta ljudi stavi losiju boju koja ih ne prezentuje kako treba to moze isto da bude razlog

DB9:

evo cika misko kako objasnjava jayu neke stvari pre par godina :D :D :D

kikko:

--- Citat: DB9  Oktobar 03, 2009, 12:58:36 posle podne ---ja ne govorim da su sopirane iz razloga da on ne moze nikad tako da se spremi ili ne znam ni ja sta,ja sam samo razmisljao logicki.kako je moguce da sad ima striates all over a tu je bio proskle godine sintol?!?!?!?!?to do sada nikad niko nije uradio

--- Kraj citata ---
dobro brate,photoshop su- aktuelni Mr Olympia  posle pobede  je odlucio da se posere po sebi i dotera se u photoshopu....boli ga bas kurac,osvojio je titulu, uzeo pare i pobedio sve glasine da ne moze da se spremi

TeH FiLiP:

--- Citat: DB9  Oktobar 03, 2009, 12:58:36 posle podne ---ja ne govorim da su sopirane iz razloga da on ne moze nikad tako da se spremi ili ne znam ni ja sta,ja sam samo razmisljao logicki.kako je moguce da sad ima striates all over a tu je bio proskle godine sintol?!?!?!?!?to do sada nikad niko nije uradio

--- Kraj citata ---

ne stoji sintol vecno u svakom slucaju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju